sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Crocs or not?

Ennen mökille lähtöä käytiin Flamingossa Crocsin myymälässä etsimässä pätkälle uusia Crocseja. Vaikka en todellakaan noita kenkiä suosi, niin pienelle ne toimii vaan näin kesäisin täällä kotimaassa niin helppoina vaihtoehtoina.

Liikkeessä oli hyvät alet käynnissä (ainkin vielä viikko sitten) ja melko nopeasti löytyi pojalle sopivat oikeassa koossa. Poika olisi kovin halunnut jotain autot/lentsikat/turtles/jne sandaaleita, mutta päästiin melko kivuttomasti sopimukseen yksivärisistä kun poika sai valita kenkiinsä itse koristeet. No, ehkä me vähän niissäkin ohjattiin mutta löytyi kuitenkin kaikkia miellyttävät vaihtoehdot.


Yllätykseksi pojan ostokset eivät olleet ainoat mitä käynniltä jäi mukaan, sillä löysin itsellekin jotain. Puoleen hintaan alennettuina oli melko simppelit valkoiset varvassandaalit. Todella kevyet jalkaan ja pohja tällaiselle huono-selkäiselle sopivan pehmeä ja joustava. Mökkiviikon kuljin pelkästään näissä Crocseissa, enkä voi moittia. Ja mikä parasta, sain vielä tuunattua kenkiin vähän blin blingiä. Ehkä Crocsit eivät ole enää ihan niin ehdoton ei. Vai?


2 kommenttia:

 1. Moi, löysin blogiisi sattumalta. Jään samantien lukijaksi! :)
  Mekin suositaan kesällä Crocseja lasten kanssa, ne on helppo vähän pienemmänkin ihmisen vetää jalkaan ja käyvät säässä kuin säässä.
  Tervetuloa kurkkaamaan minunkin blogiin :) http://omituinenpieniperhe.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiva kun löysit tänne, tervetuloa mukaan!! :) ja kiva kun jätit kommentin!
   Ja tosiaan varsinkin lasten kanssa Crocsit on niin helpot ja vaivattomat, kesällä ihan parasta kun saa nopeasti vain vetäistä kengät jalkaan, eikä haittaa vaikka syystä tai toisesta kastuvat.
   Täytyy tulla kurkkimaan myös sinun blogiin :)

   Poista