lauantai 19. heinäkuuta 2014

Asuntomessut 2014


Joitain satunnaisia kuvia Jyväskylän asuntomessuilta. Käytiin asuntomessuilla niiden avajaispäivänä ja oli ilo sillon huomata, ettei paikka ollut ihan turvoksissa, kuten oltiin vähän pelätty. Ihan kaikkia kohteita ei ehditty kiertämään mutta suurin osa, ne kerrostaloasunnot jäi mm. näkemättä.

Itse en mistään talosta täysin innostunut mutta paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia kyllä löytyi. Valkoinen oli hyvin monessa esillä tuolla ja ihastutti tietysti omaa silmääni. Olin jo aikaisemmin ihastellut valkoisia kiuaskiviä ja nyt kun näin niitä monissa asunnoissa livenä niin varmistui, että sellaiset hankitaan myös meidän saunaan.


Monissa kohteissa ihastuin isoihin ikkunoihin, itse tykkäisin kovin niistä. Ajatus lähes seinän kokoisista ikkunoista on houkutteleva mutta käytännössä en niiden toimivuudesta ole kuitenkaan niin vakuuttunut, varsinkaan kun naapurit on ihan vieressä. Silmiin myös pisti asunnoissa verhottomuus, mitä näkyi paljon. Meillä ei kotona ole tällä hetkellä yksiäkään verhoja, enkä usko, että niitä tulee missään vaiheessa, koska ikkunoissa on kuitenkin sälekaihtimet ja näin yleinen ilme on vähän raikkaampi ja avarampi. Kaikki ei ehkä verhottomuudesta tykkää tai ole siihen tottunut, mutta itse ole oppinut nauttimaan siitä ja erityisesti siitä sen tuomasta avaruudesta ja valoisuudesta, keveydestä(?).

Nämä olivat ensimmäiset asuntomessut missä muistan käyneeni ja ehdottomasti käymisen arvoiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti