keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Visulahden kautta

Tänä vuonna mökille koukkaistiin Visulahden kautta. Poika näki joku aika sitten telkkarissa Visulahden mainoksen ja kysyi mennäänkö. Itse mietin, että miksikäs ei kun ei oo siellä käyty, J sanoi "EI". Ja niinpä me mentiin Visulahden kautta.


Mainoksen perusteella kuvittelin,että Visulahdesta löytyvän vaikka mitä kivaa puuhaa meidän pojalle, mutta harmiksi totuus oli jotain muuta. Onneksi sentään parkkipaikalla viime hetkellä vielä nappasin pojalle uikkarit ja pyyhkeen mukaan, sillä muuten reissusta olisi tullut todella köyhä. Isoin pettymys ehdottomasti on vahakabinetti. No, onpahan nyt käyty.


Paikka on ehkä enemmän suunnattu isommille lapsille ja vaatii todellakin sen lämpöisen ja aurinkoisen päivän viihtymiseen. Jotenkin mieleen tuli vähän Puuhamaa ja mielummin jatkossa ajetaankin Puuhamaahan kuin Visulahteen, vaikka ei tuo pahaa koukkasua mökkimatkalle tehnytkään.


Kiva päivä, pienestä pettymyksestä huolimatta ja tietysti mikä tärkeintä niin pätkä tykkäsi kovasti. Päivän hurjin juttu ehdottomasti oli kun poika uskalsi laskea ihan yksin isosta vesiliukumäestä ja ui sitten itse reunaan ilman apuvälineitä. Mahtavuutta.

Pätkä halus kanssa poseerata <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti