tiistai 10. marraskuuta 2015

Luontopolulla

Oon ennenkin kirjoittanut siitä miten jostain syystä aina syksyisin tulee lähdettyä niin paljon helpommin luontopolulle ulkoilemaan. Tänä syksynä ei siltikään ole turhan usein tullut käytyä ja syksyn ainoat kuvat Uutelan luontopolulta löytyi kuukauden takaa.


Muistan kun kotoota lähettiin luontopolulle niin mietittiin, ettei lähdetä turhaan mitään kahveja raahaamaan termarissa mukana, ei siellä mitään tarvitse. Harmitti ihan älyttömästi siinä kallioilla istuskellessa kun sitä kahvia ei sitten ollut, siinä olis ollut hyvin aikaa hörppiä kupillinen samalla kun poika juoksenteli ja kiipeili rannalla ja kallioilla.


Tilasin itselleni uuden puhelimen tänä syksynä ja sain sen vähän ennen tota Uutelassa käyntiä ja niinpä kaikki nämä kuvat luontopolulta on uudella puhelimella otettuja. Koska puhelimen kamera on itsellä se mitä tulee eniten käytettyä, niin olen todella tyytyväinen näiden kuvien laatuun, vaikka nämäkin kuvat oli vasta vain harjoittelua ja taistelua auringon häikäisyä vastaan, eikä vielä sitä parasta mitä tämänkin puhelimen kameralla voi saada. Puhelimena siis Sonyn Xperia Z5 Compact.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti