keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Casual child free

En tiedä mikä siinä on, että niin monesti jos tarjolla on lapsivapaa, eikä siis mitään suunniteltua menoa, niin vaihtoehdot on joko kotona siivoamista tai leffaan lähtö. Elastinen feat.:n jälkeen meille tarjoutui vielä lapsivapaa päivä, poika haettiin kotiin vasta illalla. Kotona siivoaminen ei innostanut, joten mentiin leffaan. Hyvä leffa, herkkuja ja vähän shoppailua, ei ollenkaan huonompi lapsivapaa.


Leffassa käytiin katsomassa hetken mielijohteesta The Nice Guys. Leffan pääosissa Russell Crowe ja Ryan Gosling, ei huono ollenkaan. Leffa oli hyvä, tosi hyvä ja se huumori upposi ihan täysin siihen vähän väsyneeseen mielentilaan. Leffassa sai siis ihan todella nauraa, eikä kesken leffan tarvinnut kelloa vilkuilla. Leffan voisi ehdottomasti katsoa vielä uudestaan myös kotisohvalta.


Ennen leffaa ehdittiin käydä vähän shoppailemassa. Oli kiva mutta hiukan outo fiilis olla J:n kanssa kahdestaan shoppailemassa, mutta en missään nimessä valita, oli oikein nastaa ja varsinkin kun molemmat löysi itselleen jotain kivaa. Reissuissa on käyty muutamia kertoja shoppailemassa New Yorkersissa ja nyt oli kiva päästä katsomaan Jumboon avatun liikkeen tarjontaa.


Farkkutakki on jo jonkun aikaa houkuttanut mutta silti vasta nyt lähdin sitä ihan sovittamaan. Enhän vaan voinut vastustaa valkoista vintage-tyylistä farkkutakkia. Vaikka rotsi ei ihan heti täysin omalta vielä tuntunut, niin en silti voinut jättää sitä enää kaupan hyllylle roikkumaan, vaan nyt täytyy opetella tuota käyttämään.


Illalla haettiin poika kotiin niin, että ehdittiin tehdä hyvät eväät illan lätkäfinaalia varten. Eväät oli hyvät mutta harmi, ettei peli ollut ihan yhtä hyvää. Vapulta jäänyt Helinä-kuohuva siirrettiin vieläkin avaamattomana takaisin kaappiin odottamaan oikeaa hetkeä sen korkkaamiselle, leijonien finaalitappio ei ollut se. Kevään 2016 lätkän väri oli nähtävästi hopea, kun myös Hifk sen tänä keväänä kaulaansa sai. Leijonien tappiosta huolimatta oikein nasta päivä, sellanen sopivan rento chillauspäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti