torstai 16. kesäkuuta 2016

Weekend full of fun

Tykkään aina, että on tekemistä ja menemistä, oon liian levoton olemaan pitkään paikallani tai vailla ohjelmaa. Silti ei oo luontevaa, että kalenteri olisi buukattu täyteen, se taas ahdistaa. Parasta on jos kalenterin buukausten välillä on hyvin tilaa mennä ja tehdä fiiliksen mukaan, varsinkin näin keväällä ja kesällä kun kaikenlaisia tapahtumia on vaikka kuinka paljon. Toukokuun vika viikonloppu oli melko hyvin täytetty, vaikka hyvin siellä mahtui vielä menemään fiiliksen mukaan. Viikonlopulle oli kalenteriin merkitty perjantaille ukin uurnan lasku, lauantai-illalle Sami Hedbergin keikka ja sunnuntaille sovitut treffit Porvoon Hoploppiin.

Kävin paitavarkaissa J:n vaatekaapilla, kun iski vaatekriisi. Tää vois olla täysin mun paita, eikö?


Perjantaina oli kiva saada iltapäivälle ja illalle jotain ihan muuta ajateltavaa, jotain kevyttä ja hauskaa. Skattalla oli tapahtuma, missä oli lapsille suunnattua ohjelmaa ja kivaa, sinne siis. Ehdittiin paikalle hyvin kun Aarne Alligaattori oli esiintymässä. Aarne Alligaattorin jälkeen oli vielä Kengurumeininki, minkä tahdissa myös poika innostui vähän pomppimaan. Vaikka poika ei oo ihan kauheasti päässyt nauttimaan näistä lastenbändeistä ja yleensäkään lastenmusasta niin nämä kaksi tuntui miellyttävän, varsinkin Aarne Alligaattori. Kengurumeinigin nimmareiden kanssa kävi tosin vähän samalla tavalla kun aikaisemmin vappuna Lintsillä Rokki-kokki duon kanssa. Katsoin kun Kenguru jakoi nimmareita ja huomio aina jokaisen pienen kenelle kortin antoi. En tiedä miten se voi osua taas meidän pojan kohdalle, että just sillon huomio kiinnittyy jonnekin ihan muualle ja kortti vaan lätkäistään käteen ilman edes katsekontaktia saati muuta huomiota. Poika oli alkuun meinannut kysyä myös yhteiskuvaa mutta se ajatus haihtui samantien ja lopulta tuo nimmarilla varustettu kortti sai just yhtä paljon kiinnostusta ja huomiota kun poika sai bändin jäseneltä. Hei, mikä siinä on niin pirun vaikeaa, kyse on kuitenkin pienistä fanittajista, kenellä nämä on isoja juttuja. Ärsyttävää.


Skattalta suunnattiin vielä Lintsille pyörähtämään. Lintsillä oli synttärit ja sen johdosta yksi uusi laite ilmainen, ja siinähän on jo riittävästi syytä mennä käymään. Uusi laite Poppis, oli aika hurja pettymys, en innostunut yhtään mutta muuten oli kiva käydä Lintsillä. Poika tykkäsi jälleen kerran ravata ilmaisissa laitteissa ja tällä kertaa myös huomattiin Lintsille tulleita muutoksia, esimerkiksi uutta kahvikioskia ja leikkipaikkaa, sekä yksi kadonnut ilmainen laite. Kahvikiska ja leikkipaikka oli kivoja juttuja, oikein positiivisia mutta kadonnut ilmainen laite oli iso pettymys.


Lauantaille oli illalle pojalle yllätys, kun mentiin porukalla Sami Hedbergin stand-up keikalle Nordikselle. Poika on tosi iso Hedbergin fani ja sen sijaan, että oltaisiin pojalle kysytty hoitopaikkaa ja nautittu vapaaillasta päätettiin ottaa poika mukaan. Ei kuitenkaan kerrottu tästä mitään, koska muuten lataus olisi voinut räjähtää ihan käsille, vaan yllätys pidettiin ihan loppuun asti. Matkalla Nordikselle haettiin vielä mummi ja vaari kyytin, ja kiusattiin poikaa, että mennään katsomaan oopperaa, vähän uusia kokemuksia, mihin pitää suhtautua avoimin ja iloisin mielin. Vasta Nordiksella kun poika älysi katsoa niitä screeneillä pyörineitä mainoksia Hedbegistä alkoi pojalla sytyttää, että mitä oli tiedossa ja sen jälkeen oli hymy aika herkässä. Eikä ollut pojan onnella rajaa kun hän illan aikana pääsi näkemään kaksi suurinta suosikkiaan livenä, Sami Hedbegin ja Elastisen. Keikan lopulla Elastinen tuli nimittäin lavalle esittämään Hedbergin kanssa heidän yhteisen biisinsä ja sehän on luonnollisesti yksi pojan suosikkeja. Vähän oli pojalla ehkä vaikeuksia pystyä hillitsemään onneaan siinä keikan aikana ja vähän meinasi olla sellaista pientä ylilyöntiä ja mennä esiintymisen puolella se oleminen, mutta niinkuin poikakin sitä selitteli, oli hän vaan niin onnessaan.

Uusi farkkutakki tositoimissa. Ja kengät on muuten tuomisia Kuala Lumpurista DKNY:n alesta.

Sunnuntaille taas oli sovittu treffit Porvooseen ja Hoploppiin. Kaverit tuli Kotkasta ja me Stadista, joten tossa puolessa välissä on hyvä nähdä. Vedettiin ravitseva lounas Raxin buffetista ja sitten lapset irti Hoploppiin. Kuutisen tuntia lapsukaiset juoksi ja touhusi päämärkänä ennen kun oli pakko lähteä, kun paikka rupesi sammuttelemaan valoja ja laittamaan ovia lukkoon. Välillä vaan noi Hoplop-päivät tulee tarpeeseen, että poika saa juosta, hyppiä ja riehua ihan kunnolla. Nyt kun vielä mukana oli mukavaa seuraa tähän kaikkeen niin mikä sen mukavampi.


Aika nasta viikonloppu ja vaikka melko paljon mentiin pojan juttujen mukana, niin kivaa oli. Paras yllätys vielä tähän viikonloppuun liittyen oli kun sain Instassa noin viikko sitten kommentin yhteen kuvaan. Tein Intsaan kuvakollaasin tuolta Skattan tapahtumasta ja vähän kurkin muilta, että millaisia hashtage muilla oli tapahtumasta ja poimin sieltä niitä myös itselle. Nähtävästi hashtagilla #nokkakohtikesää, mikä oli myös tapahtuman nimi, oli osallistunut johonkin kisaan ja nyt sain kommentin, että olin vielä voittanut tuossa kisassa. Nyt jännityksellä odottelen palkinnon saapumista, sillä ei mitään tietoa mitä sieltä on tulossa. On ihan mahtavaa jos voittaa jostain kilpailusta jotain, mutta ehdottomasti parasta on voittaa kilpailusta, mistä ei ole ollut edes tietoinen. Aika hauskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti