torstai 16. kesäkuuta 2016

New Maxi Dress

Aurinkoisista ja lämpöisistä illoista on kiva käydä välillä nautiskelemassa kaupungilla meren äärellä. Kaivopuisto on aina hyvä idea siihen ja jäätelöt Helsingin jäätelötehtaalta vielä parempi. Toukokuun lopulla vietettiin yhtä lämpöistä ja aurinkoista iltaa pojan kerhon jälkeen juuri näin. Jäätelöiden jälkeen lähdettiin kävelemään rantaa pitkin pikku hiljaa kohti Eiran rantaa ja siitä Hernesaareen. Eiran rannassa kallioilla on kiva istuskella ja nauttia niistä ihanista maisemista, samalla kun poika tykkää siinä kallioilla hyppiä ja juoksennella.


Hernesaaressa käytiin pyörähtämässä nyt ekaa kertaa. Tehtiin nopea pyörähdys mutta ei jääty sinne. En oikein tiedä mitä olisin ollut mieltä paikasta, ehkä siellä voisi mennä käymään uudestaan joku toinen kerta. Vaikka paikalla oli muitakin lapsia niin jostain syystä tuli fiilis, että sinne voisi ehkä mielummin melkein mennä ilman lasta.


Asuna oli aivan uusi olkaimeton maksimekko, minkä löysin myös New Yorkersista. Oon tuollaisesta(kin) haaveillut jo jonkin aikaa mutta sopivaa ei vaan ole osunut eteen. Muutama maksimekko kaapista löytyy jo ennestään mutta ei olkaimetonta. Tykästyin myös tuohon mekon kuviointiin ja väriin. Tosin se on pakko myöntää, että vaatii aina pientä totuttelua tuo pitkän mekon käyttäminen kun kuitenkin oon aika vannoutunut farkkujen käyttäjä. Välillä on kuitenkin ihan kiva kokeilla olla vähän naisellisempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti