torstai 1. joulukuuta 2011

Hiukset punaisiksi ja avautumista

Maanantaina vaihtui taas hiusten väri takaisin punaiseen. Tai no ei se vielä ole samoissa määrin punainen kun oli vielä kesällä mutta siihen suuntaan kuitenkin. Tyvi on aikas mukavan räväkän punainen mutta muuten on aika tumma ja enemmänkin punertavan ruskea. Tässä muutaman kuukauden ruskeahiuksisuuden aikana huomasin, että on se punainen mun väri ja nyt alankin pikkuhiljaa taas värjäämään hiuksia punaisiksi.
Tällä kertaa värjäsin Schwarzkopfin Live Color XXL:n sävyllä 37 "Hypnotic  Red". Ihan kiva väri, ja oli pakko aloittaa nyt tuolla kun on hiukset sen verran tummat  eli tästä alkaa hiusten vaalentaminen pikkuhiljaa ja kunnon punan hankinta.

Tiistaina oli vuorossa lounasta kaupungilla ihanan ystäväisen kanssa. Tällä kertaan ei menty Amarilloon (niinkuin kaikkina aikaisempina kertoina) vaan rohkeasti valittiin Chico´s. Muut eivät tainneet tykätä omista hampurilaisistaan mutta itse tykkäsin omasta bbq-hampurilaisestani. Nälkä oli niin kova, etten älynnyt ottaa herkuista kuvia mutta ehkäpä kaikki on hampurilaisia nähnyt. Lounaan jälkeen vielä pyörähdys Espritillä ja saaliina farkut ja muutama paita, petollisia nuo Espritin aletangot!!Vähän on pakko avautua tuosta ihmisten käyttäytymisestä sporassa. Vaunuille ja pyörätuolille ei kauhean montaa paikkaa ole varattuna, varsinkaan niissä sporissa missä on vain yksi matalaovi. Stadista tultaessa spora oli just tollanen missä oli vaan yks ovi matala ja onneksi siellä ei muita vaunuja ollut, joten mahduttiin kivasti. Noh, siihen vaunujen paikalle kuitenkin istahti ihan terveen näköinen ja oloinen mamma, niin että en saanut vaunuja kivasti sivuun vaan jäin siihen keskelle tukkien muiden kulkemisen. Annettiin mammalle pahaa silmää, kun siinä väännettiin paikkoja mutta eipä tämä tajunnut mitään, katseli vain ihmeissään. Toisella puolella istunut mamma yritti innokkaasti vain kurkkia J:n puhelinta kun sillä oli se esillä, ihme väkeä. En kehdannut häätää näistä kumpaakaan, kun toisaalta tuli olo, että miksi minulla olisi suurempi oikeus istua niillä paikoilla kuin heillä. Mutta jos olisin päässyt jommalle kummalle paikalle olisin saanut myös vaunut poikittain, jolloin ne ei olisi olleet siinä keskellä kaikkien tiellä ja tietysti, olihan siinä penkkien yläpuolella myös vaunujen ja pyörätuolin merkit. Että sellasta, meinas alkaa kiukuttaa mut ei sit onneks kuitenkaan. ;)


Tänään oli pojalla pitkästä aikaa leikkiseuraa kylässä. Tosin en tiedä kuinka kivaa on tulla leikkimään meidän pojan kanssa kun tämä ei anna toisen juuri koskea omiin leluihinsa. Pojalla on leluja kaikki nurkat täynnä, eikä mikään kiinnosta kun niillä pitäisi itsekseen leikkiä mutta kun tänne tulee toinen lapsi ja osoittaa vähänkin kiinnostusta tutkia leluja niin meidän poika käy reiluna jätkänä repimässä lelut kädestä ja kerää kaiken itselleen, näinhän me ollaan just opetettu.

Käytiin tänään myös vaihtamassa jo vähän rahaa ensi viikon Lontoon matkaa varten. Samalla kävin pyörähtämässä Espritillä, kun uutta talvitakkia himoitsin. Espritillä sattuu vielä sopivasti olemaan kamppanja, missä kaikista talvitakeista saa -25%, joten sopii paremmin kuin hyvin. Olenkin jo jonkin aikaan ihastellut yhtä mustaa untuvatakkia mutta en ollut aikaisemmin sitä sovittanut. Tänään siis sovittamaan ja ihastuin entistä enemmän takkiin, se oli ihana. Tosin näihin lämpötiloihin ehkä vielä turhan lämmin mutta silti aivan ihana. Takki siis lähti mukaan eli nyt taas yhtä talvitakkia rikkaampi, jeih! Ajattelin vielä ottaa uuden takin Lontooseen mukaan, vaikka sinne onkin luvattu reilusti plusasteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti