keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Joulu meni...liian nopeasti

Joulu meni ja pikku hiljaa siitä on myös palauduttu. Tosin ihan kaikki ei ole palautuneet, sillä J tuli juuri aattona kipeäksi. Tänään, vihdoin ja viimein, J kävi myös lääkärissä hakemassa lääkekuurin, joten toivottavasti palautuminen alkaa myös siellä.


Aatto meni ihan hurjaa vauhtia, kun kierrettiin sukulaisilla ja illaksi mentiin vanhempieni luokse syömään ja avaamaan lahjoja ja sinnehän jäätiin myös yöksi. Ollaan nähtävästi kaikki kolme oltu tosi tosi kilttejä, kun lahjoja tuli niin paljon ja kaikki oli aivan ihania. Pienimies varsinkin sai lahjoja ihan mielettömän määrän, mutta nähtävästi kaikki olivat myös mieluisia sillä kaikilla on leikitty.Kiitos Marikalle, kun olit avustanut J:tä lahjani valinnassa/hankinnassa, osuitte ihan oikeaan, hih! :)


Nyt kun joulu on takana, niin monet varmastikin huokaisevat helpotuksesta mutta minäpä aloin jo miettimään ensi vuden joulua, hih. Mitäpä jos sillon tekisikin asioita hieman eri tavalla ja esimerkiksi joulupuuro tarjottaisiinkin meillä. Noh, onneksi tässä on vielä melkein vuosi aikaa miettiä ja suunnitella.Ihanaa loppuvuotta kaikille! <3

3 kommenttia:

 1. Tosi ihania joulukuvia! :)
  Jään seuraamaan blogiasi, käyppäs säkin mun blogissa, laita kommenttia ja jos kiinnostuit, niin lukijaksikin saa liittyä!
  http://mmilya.blogspot.com

  ihanaa uuttavuotta! (:

  VastaaPoista
 2. ihanalta teidän joulunne näytti :) Ja aivan mahtavaa jos sait mieluisen lahjan :):):)

  VastaaPoista
 3. Mmilya: Kiitos ja kiva jos jäät seurailemaan. Käyn toki vilkaisemassa blogiasi, kunhan vaan löytyy riittävästi aikaa. Viime viikoina on ollut niin hurjasti tekemistä ja pienimies pitänyt kiireisenä, etten ole ehtinyt ollenkaan lueskelemaan muita blogeja.
  Ihanaa Uutta Vuotta myös sinulle! :)

  Madde: Kiitos :) Joo oli ihan super ihana lahja! Jostain syystä sain tänä vuonna monta vastaavanlaista super kivaa lahjaa, hih :)

  VastaaPoista