torstai 20. syyskuuta 2012

Home sweet home

No niin, nyt on palattu taas takaisin kotiin ja arjen keskelle. Kuten viimeksi kirjoittelin, että maanantaina on kiva päivä tiedosssa niin lähdettiin silloin risteilemään. Tällä kertaa meillä oli vielä ihanaa seuraa mukanamme, kiitos vielä ihanat tytöt ihanasta seurasta! Tukholmassa ja yleensäkin laivalla oli taas mukava käydä ja tällä kertaa reissu oli vielä hieman erilainen kun ei suunnatukaan kaupungille vaan mentiin lautalle Djurgårdeniin ja Skanssenin eläintarhaan. En ole kuitenkaan vielä ehtinyt kuvia siirtämään reissusta koneelle, joten kirjottelen tuosta reissusta sitten myöhemmin lisää.

Jo ennen lähtöä olo oli flunssainen ja itselläni vielä alkoi yskä vaivaamaan juuri ennen lähtöä. Ja voin kertoa, reissu ei helpottanut oloa ollenkaan vaan kaikki kolme ollaan enemmän tai vähemmän nuhaisia ja köhäisiä. Asiaa ei myöskään helpottanut, että Tukholmassa kastuttiin läpimäriksi ja laivalla sai nukuttua tooooooosi huonosti. Mutta onneksi nyt on taas aikaa parannella itseään ja koko perhettä ja ihan vain lepäillä. Tai no siis heti huomisesta lähtien, tänään on nimittäin vielä uinti.


Aamulla hieman pohdin, että lähdetäänkö muskariin ollenkaan, mutta lähdettiin sitten kuitenkin kun poika sinne halusi. Ja teki muuten ihan hyvää lähteä liikkelle, tällä kertaa mentiin vielä kävellen niin oli ihana hieman haukata raitista ilmaa tuolla auringon paisteessa. Samalla myös heräsin katsomaan, että ulkona on alkanut tosiaan näyttämään jo melko syksyiseltä. Puut ovat saaneet jo kauniita syksyn värejä ja lehtiä on alkanut tippumaan maahan. Voi kun syksy olisi kuiva ja aurinkoinen!


Tässä samalla kun kirjoittelin ni tuhosin ison kuppillisen teetä. Tällä kertaa kupissa oli Forsmanin Kiinalaista terveysteetä. Huomasin muuten tänään, että muskarissa oli tarjolla tuota aikaisemmin mainitsemaani Clipperin teetä. Tosin siellä oli ihan perinteistä maustamatonta teetä, mikä ei oikein itseäni innostanut, mutta luomua oli siis tarjolla.


Aurinkoista torstain jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti