lauantai 15. syyskuuta 2012

Ompuista herkkua

Tänään on ollut ihan tosi laiska päivä, ihan super vetämätön.Mutta toisaalta on ollut ihan kiva vaan köllötellä pojan kanssa ja välillä aina vähän leikkiä.

Ja laiskottelusta huolimatta sain tehtyä tälle syksylle ensimmäistä kertaa herkullista omenakaurapaistosta. NAM. Saatiin viikko sitten Kotkasta mukaamme pari pussillista omenoita ja nyt sitten niistä tehdään herkkuja. Oli muuten tooooosi hyvää tuo paistos ja siihen kun vielä lisäsi vanilja-kastiketta, niin nam.


Omenoiden kanssa laittaesssa on aina vain yksi ongelma. Oon nimittäin hyvin allerginen omenalle kun se on raakana. Tänäänkin kuorin nuo omenat kertakäyttöhanskat kädessä ja silti kutittaa jonkun verran. Tällä kertaa kuitenkin onnistuin välttämään omenaisilla käsille silmiin tökkimisen, se nimittäin tekee ikävää sitten.

Ruoanlaitosta vielä sen verran, että tänään tuli pitkästä aikaa laitettua risottoriisiä tavallisen riisin sijaan. Ai että oli muuten herkkua, jotenkin niin paljon kosteampaa. Ihan ehdotonta suokkaria tästä eteenpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti