perjantai 14. syyskuuta 2012

Pientä uutta syksyyn

Pikaisesti toivottamaan mukavaa viikonloppua kaikille!

Meillä oli tarkoitus tänään lähteä Korkeasaareen Kissojen yöhön mutta tuon vaihtelevan ja niin kovin tuulisen sään takia suunnitelmat taitavat vaihtua illanistujaisiin ystävättären luona. Vähän hyvää syötävää, lapsilla leikkiseuraa ja kenties jotain piirrettyä pyörimässä, juoruilua, suunnittelua ja rentoa hengailua. Kuulostaa ihan sopivalta raskaan viikon jälkeen! ;)

Kuten kuvista ehkä huomaa, kävin kampaajalla tuossa viikko sitten. Taas syksyn tullen teki mieli saada jotain pientä muutosta hiuksiin ja tänä syksynä se tarkoitti otsista. Tykkään uusista hiuksista mutta totuttelua se vieläkin vaatii. Otsiksen lisäksi väriä muokattiin hieman oranssiin päin ja pituudesta lähti reilu kymmenen senttiä, hui.

Yllä olevat kuvat ovat viime viikonlopulta kun oltiin Kotkassa käymässä synttäreillä. Ekaa kertaa oli tuolloin tuo Espritin puuvillamekko päällä ja kylläpä muuten oli mukava.

Mutta nyt jatkamaan taistelua puhelimeni huollosta. Tuo rakas älypuhelimeni pimeni viikko sitten lauantaina aivan yllättäen, siis näyttö ei toimi ja nyt väännetään huollon ja Samsungin kanssa että meneekö takuuseen, huh.

Ihanaa viikonloppua kaikille ja muistakaa vältellä flunssaa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti