keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Jumboilua

Tänään on taas ollut niitä päiviä kun aamulla ei meinannut millään päästä sängystä ylös, lämpösen peiton alla uni tuntui juuri silloin maittavan parhaiten kun kello soi. Aamupäivä meni pitkälle ennen kun saatiin mitään aikaiseksi tai noh, jos ei lasketa piilosta-leikkiä ympäri kotia.

Päivän suuret suunnitelmat oli suunnata Jumboon ja käydä etsimässä L:lle toppaliivi. Liikutaan niin paljon kuitenkin autolla, että toppaliivi olisi ihan kätevä ennen pakkasia. Olin aikaisemmin nähnyt H&M:llä kivoja toppaliivejä pienille ja sinne siis suunnattiin. Toppaliivit oli tosin ehditty kaupassa vaihtaa jo toppatakkeihin eli ei saatu mitä etsittiin mutta kiva takki saatiin pojalle kuitenkin. Oli kiva käydä ostamassa pojalle vaatteita kun toinen nukkui tyytyväisenä rattaissa, eipä tarvinnut turhaan sovitella.


Meillä L on taas tehnyt sellaisen kasvupyrähdyksen, että kaikki vaatteet tuntuu jääneen pieniksi. En ole vielä kaappeja käynyt kokonaan läpi mutta tuntuu, että lähes kaiken saa uusia, varsinkin housut. Viime aikoina oonkin ostanut L:lle uusia housuja niin, että taas pärjätään jonkin aikaa. Uusia neulepaitoja on myös pojan kaappiin kertynyt, kun äiti ei voi vastustaa neuleita. Nytkin odottelen muutamaa pakettia missä on myös L:lle tulossa uusia vaatteita. Nettikauppojen alet on paha-paha asia!


Jumbossa J lähti selvittämään meidän kanavapakettia ja nettiliittymää ja itse suuntasin nukkuvan lapsen kanssa kaupoille. Jokainen voi varmaan arvata miten siinä sitten kävi, hih. Vinkkinä voin mainita, että Espritiltä saa -20% clubikortilla. Mutta Stockalla pähkäilin jonkun aikaa yhden Vero Modan takian kanssa, en sitten kuitenkaan takkia ottanut vaikka se vieläkin hieman mietityttää. Voi olla, että käyn kuitenkin ennemmin Espritiltä hakemassa yhden toppaliivin, kun nyt sen -20% sieltä saa ja toppaliivi saattaa sopia itselleni ja tyyliini paremmin.


Ruokakaupasta mukaan tarttui pari uutta teetä. Itseasiassa kaksi Clipperin pakettia ja sitten yksi paketti Nordqvistiä. Nordqvist easy LOL, Laughing out loud-teetä. Hah. Clipperin paketteja hypisteltiin Mokossa jo maanantaina, mutta siellä hinnat olivat sen verran korkeammat niin ei sieltä poimittu paketteja mukaan. Kaupassa ennakoin jo väsymystä, joten matkaan tarttui tiskiltä vielä valmis salaatti. Tai siis salaatti mihin sai itse valita täytteet. Tällä kertaa salaattiin täytteiksi lähti tonnikalaa, savulohta ja vesimelonia, nam.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti