maanantai 24. syyskuuta 2012

Viikonloppu

Viikonloppua hieman kuvina. Tähän viikonloppuun kuului mm. leikkipuistoa ja syksyn värien ihastelua, pari reissua Ikeaan, herkkulounasta, kyläilyä ja kotona löhöilyä.

Ei tullu hyvä kakku
Lauantaina tosiaan käytiin Vantaan Ikeassa etsimässä sopivaa hyllykköä eteiseen ja sellainen sieltä myös tarttui matkaan. Muutama kori jäi uupumaan ja sunnuntaina saatiinkin päähänpisto lounaan jälkeen lähteä käymään Espoon Ikeassa katsomaan niitä koreja. Ei oltu muuten ainoita, ketkä olivat keksineet lähteä Ikeaan viettämään sateista sunnuntaita, mutta silti saatiin mitä haettiin ja oli muutenkin kiva käydä, kun en ole aikaisemmin käynyt Espoon Ikeassa.


Sunnuntaina ennen Ikean reissua käyntiin lounaalla perheen ja ihanan I:n kanssa. Lounaalle suunnattiin Cafe Torpanrantaan isojen salaattien perässä. Meillä oli I:n kanssa aikaisemmin jo sovittu, että pitäisi ottaa uusiksi isot jäätelöannokset ja nyt oli sen kerran vuoro. Outoa, mutta hieman teki tiukkaa saada tuhottua tuo annos.Loppuun vielä kuva perjantailta kun käytiin L:n kanssa hautausmaalla viemässä ukin haudalle kynttilä.


Ihanaa viikkoa kaikille! 
Ja hei, vaikka blogikirppiksellä kaikki kohteet ovat sulkeutuneet, niin silti jos sieltä löytyy jotain mielekästä niin sähköpostilla voi kysellä tuotteiden perään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti