keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Hello from Miami

Perjantaina aamusta lähti lennot Berliinin kautta Miamiin ja kauan suunniteltu ja odotettu reissu oli vihdoin edessä. Lennot meni melko kivuttomasti ja varsinkin pienimies jaksoi matkustaa hienosti. Molemmat lennot malttoi olla omalla paikallaan vessareissuja lukuunottamatta, eikä koneessa koettu edes mitään sen suurempia uhmia tai itkuraivareita.


Muutamia kuvia laitan tässä samalla ensimmäisistä päivistä ja ajattelin sitten matkan jälkeen laitella enemmän kuvia ja kertoa tarkemmin meidän puuhailuista täällä. Instagramiin päivittyy kuvia kuitenkin reissun aikana tiuhempaan, joten sieltä voi seurailla (@ _babygirl_10). Instagramin kuvathan päivittyy myös tässä blogin oikean puoleisessa palkissa.


Aurinkoa, lämpöä, meri, palmuja, valkoinen hiekkaranta, herkkuja (puolen vuoden salirääkit nollattu jo!) ja shoppailu, siinä paljon mitä on mahtunut näihin ekoihin päiviin. Eilen tehtiin päiväreissu Key Westiin ja päivä oli tylsää ajomatkaa lukuunottamatta todella hieno, samoin kun tämä päivä mikä vietettiin pitkälti Jungle Islandin eläinpuistossa.


Iloista viikon jatkoa ja aurinkoista mieltä!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti