torstai 12. joulukuuta 2013

Jouluikkunaa ihastelemassa

Eilen kun käytiin kaupungilla asioilla niin samalla järjestyi myös tilaisuus käydä katsomassa Stockan jouluikkunaa. Ikkunat näytti upeilta ja nykyään ne taitaakin olla sitä parasta joulua Stadissa. Poika tykkäsi ikkunoiden katselusta niin paljon, että olisi voinut varmaan jäädä siihen loppupäiväksi. Saatiin kuitenkin jatkettua matkaa melko kivuttomasti hetken katselun jälkeen, kun houkuteltiin poika leikkipaikalla eteenpäin.
 

Tuomaan markkinoilla myös pyörähdettiin. Vaikka siinä vaiheessa alkoi jo olemaan kiire uintiin lähtöön, niin en silti olisi viihtynyt siellä yhtään kauempaa, varsinkaan nyt Tallinnan joulumarkkinoiden jälkeen. Tuomaan markkinat oli todella suuri pettymys. Tietysti harmaa ilma myös latisti tunnelmaa mutta eipä sitä tunnelmaa siellä tuntunut olevan ollenkaan. Alkuun ajatus oli sen verran viettää aikaa markkinoilla, että oltaisiin voitu glögit juoda kierrellessä mutta sekin nyt jäi. Enkä välttämättä enää tulevina vuosinakaan halua tuonne enää mennä jos ei siellä tehdä muutoksia. Sellainen joulufiilis ja iloinen asenne kun tuntuu puuttuvan kokonaa, ei ne pelkät jouluvalot oikein riitä.


Stockalla leluosasto tuntuu olevan pojalle yhtä vaikea paikka kun mitä se jouluosasto on äidille. Selvittiin kuitenkin molemmat molemmista osastoista ihan kunnialla, ei ainakaan yksiäkään itku-potku-raivareita kummellekaan.


Poika sai leluosastolta pupuperheeseen kaksi uutta pupua, tosin tähän vaikutti äitikin jonkin verran, sillä äiti halusi tuon harmaan limited editionin, kun poika taas punaisen joulupupun. Äiti taas selvisi jouluosastosta ihan vain hakemalla vähän jouluisia matkaeväitä. Eli tosi hienosti taas pärjättiin! ;)

2 kommenttia:

 1. Meilläkin ois tarkotuksena käydä tsekkaa toi Aleksanterin joulukatu. Itte ajelen siitä päivittäin ohi, mutten tarkemmin oo niitä itsekään nähnyt. Tuomaan markkinoilla haluaisin kans käydä, vaikkei ihmeelliseltä näytäkään.. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukatua on aina kiva käydä katsomassa, varsinkin lapsen kanssa, sillon tulee katseltua itekin paljon valppaammin kaikkea.
   Toivottavasti ne Tuomaan markkinat hieman piristyis ja sais fiilistä joulun lähestyessä, kun kuuluuhan joulumarkkinat kuitenkin joulun odotteluun :)

   Poista