maanantai 2. joulukuuta 2013

Joulukuun eka

Meillä otettiin joulukuun ekasta kaikki ilo irti, paistettiin ensimmäinen kinkku, tehtiin joulupuuroa, leivottiin pipareita ja joulutorttuja, lämmitettiin glögiä, kaivettiin tontut kaapeista esille ja koristeltiin joulukuusi. Meillä vietettiin puurojuhlaa lähimpien sukulaisten kanssa. Viime vuonna sukulaiset tuli meille joulupuurolle jouluaattona mutta tänä vuonna joulupuuro syötiin jo hyvissä ajoin ensimmäisenä adventtina.























Miten rakastankaan järjestää tällaisia juttuja, on ihanaa kutsua ihmisiä tänne kylään, laittaa ja järjestellä, sekä tarjota herkkuja. Jostain syystä silti se kaiken tekeminen jää aina viime tippaan, kuten tälläkin kertaa. Millonkohan sitä oppii aloittamaan ajoissa vai oppiikohan koskaan.

Päivä oli silti oikein onnistunut ja mukava, tarjottavat teki hyvin kauppansa ja mikä tietysti tärkeintä niin poika tykkäsi kovasti. Illalla kun kaikki olivat lähteneet ja alettiin rauhoittua jo yöunille niin poika kysyi milloin järjetetään seuraavat juhlat että kaikki tulisivat taas kylään. Niinpä, niitä siis suunnittelemaan.


Ihanaa alkanutta joulukuuta ja iloista joulun odotusta kaikille! 
Ja muistakaa olla kilttejä, kun tontut kurkkii ikkunoista! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti