torstai 13. helmikuuta 2014

Apassionata

Tykkään tosi paljon käydä erilaisissa tapahtumissa. On mahtava tutustua erilaisiin ja erityylisiin juttuihin, varsinkin jos niihin liittyy eläimiä. Monena vuotena oon jo haaveillut Apassionataan menosta mutta aina vastaus on ollut yhtä jäätävä J:n puolelta. Tänä vuonna tapahtui jonkin sortin ihme, sille J oli myöntyväinen tuonne lähtemään ja niinpä liput oli hommattava heti kun ajatus sai myönteisen vastaanoton.


Viime sunnuntaina koukkaistiin poika hoitoon, mummi kyytiin ja käytiin kaikessa rauhassa ulkona syömässä ennen kuin mentiin Areenalla seuraamaan Apassionataa. On se vaan niin luksusta välillä päästä ilman lasta hieman tuulettumaan. Meillä tosiaan oli mummi mukana ja mikäs J:lle sen ihanampaa kun päästä oman puolison ja anopin kanssa seuraamaan hevosia Areenalla, kun kärsii vielä melko kovasta heppa-allergiasta. Mutta mitäpä ei mies tekisi anopin synttäreiden ja oman puolison toiveiden eteen.


Tosiaan Apassionata oli kaikille ihan uusi kokemus ja käsittääkseni myös kaikki meistä tykkäsi kokemuksesta. Itse ainakin ihastuin kovasti ja oli huikea nähdä miten taitavia ne hevoset siellä oli. Yllätyin muutenkin positiivisesti siitä miten esitykseen oli saatu myös niitä vauhdikkaampia osioita, koska jotenkin olin kuvitellut esityksen hyvin rauhalliseksi ja herkäksi.


Aivan ihana kokemus, kaunista ja viihdyttävää. Niinpä aloitin jo J:n ympäripuhumisen ensi vuoden esitystä varten.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti