tiistai 11. helmikuuta 2014

Kalenteri päivittyi tähän vuoteen

Voi apua, miten tänään on ollu huono päivä. Mitään katastrofaalista ei onneks ole sattunut mutta kaikkea pientä tuntuu kasaantuvan yhdelle päivälle. Kaiken lisäks mulla taitaa taas viisurit elää tuolla ikenissä ja se kiristää hieman niskaan aiheuttaen päänsärkyä ja samaten kiristäen hermoa ja lyhentäen pinnaa minimiin. Mullahan oli sillon vuos sitten keväällä aika viisureiden leikkaukseen mutta peruin sen.

Pientä piristystä päivään toi posti, kun vihdoin tipahti odotettu kirje Mulberryltä. Kävin tammikuun puolivälissä Mulberryn liikkeessä kyselemässä Agendaan tämän vuoden kalenterisivuja, mutta ne oli jo myyty loppuun. Myyjä vielä sanoi, ettei usko niitä olevan enää edes tulossa, vaan kannattaa tilata nettisivujen kautta. Häkellyin niin tuosta vastauksesta, etten tajunnut kaupassa mitään sanoa tuohon. Onhan se nyt kumma jos liikkeellä ei ole tammikuun puolivälin jälkeen enää tarjota alkaneen vuoden kalentereita, eikä niitä edes olisi tulossa. Mielessä ehti jo käydä, että myyn Agendan kuoret ja hankin jonkun toisen kalenterin.


Aikaa ehti kuitenkin kulua, enkä saanut tilattua kalenteria netin kautta ja niinpä J päätti soittaa vielä liikkeeseen ja kysyä kalenterisivujen tilasta. Nyt noin kuukausi myöhemmin liikkeessä olikin näitä kalentereita taas saatavilla ja muutamassa (arki)päivässä posti ne kiikutti kotiin asti. Kiva saada kalenteri käyttöön jo nyt helmikuun puolen välin tienoilla.


<3 Kalenteri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti