sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Harmaissa harmaaseen päivään

Tämän sunnuntai väri on ehdottomasti ollut harmaa, hyvässä ja pahassa. Ulkona ilma on ollut harmaa koko päivän ja myös päivän vaatetuksessa harmaa pääsi esille. 


Pitkästä aikaa päälle valikoitui neulemekko ja koska halusin päästä käyttämään ystävänpäivälahjaksi saatua uutta harmata tuubihuivia, niin helppo valinta oli musta neulemekko. Väljä neulemekko on myös mitä loistavin vaihtoehto brunssille mentäessä, on tilaa hengittää, eikä kiristä tai purista jos sattuu syömään itsensä ähkyyn. Muutenkin neulemekko päällä on mukava lähteä kaupoille pyörimään, kun vaatteet ei kiristä vaan on rennon väljät ja myös sopivan lämpimät. Tänään asuun haettiin vielä pientä ilmettä ja piristystä hopeanharmaista sukkiksista. Kivaa vaihtelua niihin melko tyypillisiin mustiin leggareihin/sukkiksiin


Ystävänpäivänä sain tosiaan J:ltä uuden huivin. Vielä reilun 11 vuoden yhdessäolon jälkeen on aika kiva saada ystävänpäivälahjoja, hih. Huivit on ehdottomasti se mun juttu pukeutumisessa ja tämä uutukainen, superpehmeä Design House Stockholmin tuubihuivi pääsee ehdottomasti suosikkien joukkoon, niin ihanan tuntuinen ja lämmin se on.

Rakkautta on uusi huivi <3
Mukavaa alkavaa viikkoa ja kivaa hiihtolomaa kaikille lomalaisille. Meilläkin ollaan osittain pakotetusti hiihtolomalla , koska pojalle ei ole kerhoa alkuviikosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti