perjantai 21. helmikuuta 2014

Ystävänpäivän HopLop

Viime perjantaina oltiin ensimmäistä kertaa Hoplopissa. Kerrankin ajatus toimi ajoissa ja saatiin sovittua kivat treffit ystäväperheen kanssa ja näin järjestettyä mukavaa ohjelmaa ystävänpäivälle. Oikeastaan voisi sanoa, että illassa ainut miinus oli kun kello juoksi liian nopeasti.


Treffit alotettiin ruokailemalla ja pojat osasi nauttia tilanteesta kun saivat aikuisten vierestä oman pöydän ja ihan siinä edessä oli vielä telkkari ja sopivasti Pikku Kakkonen. Chico´s oli siis oikein toimiva paikka täyttää vatsat ennen hurjaa leikkimistä ja ihan hyvin ne minihampparit myös katosi poikien lautaselta.


Meillä tosiaan eka kerta Hoplopissa mutta poika viiletti siellä heti ympäriinsä kuin vanha kävijä. Pari tuntia ehdittiin olla ennen sulkemisaikaa ja koko tämän ajan meidän jätkä otti kyllä ilon irti viipottamalla menemään. Hoplopin sivuilla mainittiinkin sopivasti, että kaksi tuntia Hoploppia vastaa lapsen päivän liikuntatarvetta. Vaikka uni sitten kotona tulikin pojalle melko nopeasti, niin silti jäi sellainen fiilis, että kyllä siellä Hoplopissa olisi jaksanut vielä kauemminkin riehua. Hoplop oli siis oikein toimiva paikka meidän pojan energianpurkuun, mutta silti oli se 14€ hinta mielestäni vähän turhan kova.

Ehdittiin hyvin juoda ystiskahvit, sillä aikaa kun lapset viipotti leikkimässä

Kotona pojan mentyä nukkumaan päätettiin vielä katsoa leffa. Viasatin leffavalikoimasta löytyi päivään sopiva romanttinen "I hate Valentine's Day. Ehkä surkein leffa taas vähään aikaan mutta onneksi leffaeväät oli kuitenkin ihan kohdillaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti