tiistai 4. helmikuuta 2014

Sunday Funday

Välillä hieman arveluttaa järjestää uhmaikäiselle pojalle kivaa ohjelmaa, varsinkin jos samalle päivälle osuu useampia juttuja mutta toisaalta pieni jännitys piristää aina. Viime sunnuntaina mentiin aika riskillä mutta ilokseni voin kertoa, selvittiin siitä kunnialla. Ensin ohjelmassa oli Satuhetki Musiikkitalolla. Kirkon järjestämä satuhetki oli kiva kokemus ja poika jaksoi oikeasti rauhoittua kuuntelemaan satua.


Satuhetken jälkeen oli muutama minuutti ylimääräistä aikaa ja käytiin Musiikkitalon kahvilassa vielä kahvilla. Nyt on siis päästy vihdoin käymään ensimmäistä kertaa myös Musiikkitalossa ja voi vaan todeta, että onhan se aika hieno. Poika ihasteli kovasti niitä lasisia seiniä ja pitihän niitä vähän käydä myös tietysti tuuppimassa ja testata niiden kestävyyttä.

Satuhetkessä jaettiin lapsille pienet "meikkipeilit" ja se osoittautuikin kivaksi jutuksi

Seuraavaksi sitten suunnattiin Pasilaan ja Hartwalille katsomaan Disney On Ice. Varmuuden vuoksi pidettiin tämä päivän huipennus pojalta salassa, kunnes satuhetki oli ohi, ettei odotus käynyt ylitsepääsemättömäksi. Lisää yllätystä toi vielä, kun nähtiin mummi Pasilan asemalla ja mentiin yhdessä Areenalle.


Mummin vierestä olikin kiva seurata jään tapahtumia, ja tähän myös oltiin suunnitelmia tehdessä luotettu. Onkin aika ihana ja ylpeä fiilis, kun tuollaisen päivän jälkeen voi sanoa, että selvittiin kunnialla ilman känkkäränkkää ja tappeluita, vaikka päivä venähtikin aika myöhäiseksi ennen kun oltiin taas takas kotona. Ihan loistava sunnuntai!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti