sunnuntai 17. toukokuuta 2015

5v:n synttäripäivä


Viime keskiviikkona oli pojan virallinen 5v päivä. Vaikka keskiviikon aamut on meillä aina vähän muita kiireellisempiä niin rauhotettiin hetki pojan tän hetken suosikki aamupalalle, eli croisantteja mansikkahillolla. Kelpaa kyllä äidillekin, niin hyvää. Ja vaikka alkuun oltiin, ettei itse osteta pojalle mitään synttärilahjaa, kun uusia leluja tulee kuitenkin taas ihan hurjat määrät, mutta sitten viime hetkellä kuitenkin löysin itseni leluosastolta hakemassa pojan toivomaa Jake ja Mikä-mikä-maan merirosvojen Pääkallosaarta. Löydettiin tuo Pääkallosaari Jumbon CM:stä puoleen hintaan niin ei se hinta enää sitten ollut niin järkyttävä. Ja voi sitä riemua kun poika sai paperit revittyä paketin ympäriltä ja näki paketin sisällön, vihdoinkin.

Riemu ei ehkä ihan tästä kuvan ilmeestä välity. Mut oikeesti, poika tykkäs lahjastaan!

Tanssitunnin ja uinnin välissä käytiin kaikessa rauhassa synttärilounaalla kaupungilla. Pojalta kysttiin aikasemmin minne haluaisi synttäreillä syömään, niin vastaus oli, että kotona lauantaimakkaraa ja suklaajäätelöä eli äiti päätti Hard Rock Cafen.


Ruoan jälkeen kysttiin tarjoilijalta pojalta salassa löytyykö heiltä mitään jätskiannosta synttärisankarille ja poika saikin upean suklaisen (toiveiden mukaisesti) jäätelöannoksen kunnon ilotulitteella, minkä HRC tarjosi. Niin siisti ja poika yllättyi iloisesti. Vaikka itellä oli aika täys olo jo siitä ruoasta niin syötiin J:n kanssa silti vielä puoliksi jäätelöannos jälkkäriksi kahvin kaverina. Poika muisti lirkutella tarjoilijalle sen verran, että sai vielä kaksi ilmapalloa ja etukupongin millä saa ensi kerralla lasten ruoan ilmaiseksi. Oli tosi kiva synttärilounas, kaikilla hyvä mieli ja mahat todella täynnä.


 Onnea rakkaalle 5-vuotiaalle pojalleni! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti