lauantai 9. toukokuuta 2015

Alelöytöjä pojalle

Tuntuu, että pojalle saa olla koko ajan ostamassa uusia vaatteita. Tai sit mä vaan haluan ostaa niitä sille vähän väliä. Oltiin H&M:ltä viime viikolla etsimässä jotain ihan muuta ja sit löysin lasten puolelta ne alennustangot ja aika vanhanaikasesi siinä taas kävi. Oon nyt viime aikoina alkanut ostamaan pojalle vaatteita koossa 122, niin ei jää heti pieneksi vaan on vähän kasvuvaraa. Ihan hurjaa kun jo koko 122.


Pojalle on melko turha ostaa vaatteita ilman hänen hyväksyntää, pientä arpapeliä. Vaikka suurimmaksi osaksi vielä valitsen pojalle vaatteet päälle, niin silti hänellä on selkeät mielipiteet mitä laittaa päällensä ja mikä kelpaa. Viime viikolla joku päivä tokaisi "Jos me kerran lähetään ihmisten ilmoille niin laitan farkut, verkkareissa en tosiaan lähde liikenteeseen".


Kesää ajatellen valikoitui alesta kahdet uudet farkut. Valkoiset on ehkä vähän riskit mut on ne vaan niin hyvännäköiset. Punaisia tarjosin pojalle vähän epäileväisenä mutta yllätykseksi poika hyväksyi ne ja lupasi käyttää niitä. Siellä olis vielä ollut vaaleansinisiä farkkuja, mitkä jäi mieleen, ne vois olla kans aika kivat kesällä.


Huivi sai alkuun voimakasta vastustusta mutta kotona kun sitä testattiin sinisen t-paidan kanssa, niin sai huivi hyväksynnän. Itseasiassa kävi tuuri kun aletangosta löytyi just sopivasti tuo tumman sininen teeppari parin euron hintaan tarjouksesta, mätsää niin kivasti huivin kanssa.


Meillä ei oo pojalle ollu oikein sellasta siistimpää ja kevyempää takkia, tuntuu että kaikki on jotain rypeemistakkeja tai sporttitakkeja. Lindexiltä löytyi enemmän kun sopivasti puoleenhintaan takkeja ja sopiva myös meidän pätkälle. Aika kiva, eikö? Jos ei ihan kamalaa venähdystä tapahdu nyt kevän ja kesän aikana niin takki menee vielä hyvin loppukesästä ja syksyllä (ja salaa toivon, että myös ensi keväänä!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti