keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Maanantai mun makuun

Maanantai ei alkanut ihan toivotulla tavalla, vaikka lopulta siitä tulikin oikein onnistunut päivä. Varsinkin maanantaiksi. J:llä lähti ääni jo viikonloppuna ja maanantaina alkoi lämpö sitten seilaamaan melko matalan ja korkean kuumeen välillä. Itelläkin olo oli vähän sellanen et joku flunssan kaltainen saattais olla iskemässä ja alotin vastaiskun siihen samantien. Pähkäilin hetken et palaisinko kotiin vai mitä tekisin sen jälkeen kun pojan olin vienyt kerhoon, salikin olis ollu ihan varteenotettava vaihtoehto. Aurinkoinen sää houkutti kuitenkin sen verran, että löysin itseni iltapäivästä Torppiksen terassilta lounaalta. Vajaa pari tuntia ihan itekseen aurinkoisella terassilla vaan nautiskellen ja ollen. Niin ihanan hiljasta ja rauhallista.


Ei sillä ettenkö perhettäni rakastaisi mutta onhan se nyt luksusta kun pääsee joskus ihan yksin lounaalle ja vielä ulos aurinkoiselle terassille. Kerhon jälkeen ennen pojan temppistä ehdin vielä hetken nautiskella partsin lämmössä auringosta. Meillä partsi on ihan älyttömän kuuma aurinkoisina päivinä ja vähän kauhulla taas odottelen sitä kunnon kesää ja hellepäiviä, että pystyykö tossa partsilla enää olla ollenkaan. Nytkin oli ihan pakko vähän viilentää oloa jäätelöllä. Kuumat hellepäivät, mitkä ihanat (teko)syyt jäätelöllä herkutteluun. Koska eihän sitä nyt muuten. Eipä.


Pitkästä aikaa muuten ostin kaupasta uutta teetä. Teehyllyn ohitse kävellessä silmiin osui sieltä hyllystä jotenkin tuo teksti "Elimistöä puhdistava..." ja päätös oli selvä. Onko kukaan kokeillut?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti