sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Follow Me

Taas meni ihan viime tipalle mutta laitetaanpa nyt kuitenkin. Blogilista lopettaa toimintansa huomenna ja se ei ole hyvä juttu ollenkaan tällaiselle pienelle blogille, mikäli toivoo muitakin lukijoita kun omat vanhemmat ja appiukko (ei siis millään pahalla, kaikki lukijat on rakkaita ja tärkeitä! ;)). Sain myös yhdeltä lukijalta kysymyksen, että löytyykö blogia Bloglovinista. Nyt löytyy. Blogilistalta on tullut tasaisesti lukijoita blogilleni ja nyt toivonkin, että lukijat pysyisivät mukana vaikka blogilistaa ei jatkossa enää ole. Tapoja seurata tätä blogia:

Facebook
Blogilla on omat FB-sivut, minne päivittyy aina uusimmat postaukset. Blogin FB-sivuille tulee postailtua välillä ihan muutenkin kuvia ja juttuja, varsinkin jos blogia itsessään ei ehdi päivitellä niin FB:n sivut saattavat päivittyä tiheämmin. Eli ei muuta kuin tykkäämään Facebookissa. Tykkää-painike löytyy blogin oikeasta reunasta. Tai täältä.

Bloglovin
Ite oon vielä ainakin, aika pihalla tosta Bloglovinin toiminnasta mutta kaiketi siis sinne päivittyy uusimmat postaukset. Seuraa-painike löytyy blogin oikeasta reunasta. Tai täältä.

Lukijaksi
Itselleni blogin pitäjänä tietysti mieluisimpia ovat nämä vaihtoehdot mistä itse pääsen edes vähän näkemään omia lukijoitani, eli ilmoittautumalla blogin lukijaksi (mm. google tunnareilla) tai tykkäämällä blogin FB-sivuista. Tähänkin painike löytyy blogin oikeasta reunasta.

Sähköpostilla
Uusimmat blogipostaukset voi tietysti myös tilata suoraan sähköpostiin jättämällä oman s-postiosoitteen tuohon oikealla puolella löytyvään kohtaan.

Kuten aikaisemmin jo mainitsin, niin itselleni blogin pitäjänä ehdottomasti mielekkäimmät ja toivotuimmat vaihtoehdot ovat nuo Facebook ja Lukijat-listalle ilmoittautuminen, silloin on edes pieni mahdollisuus päästä näkemään ketä siellä ruutujen toisella puolella käy lueskelemassa näitä juttuja. Myös Instagram päivittyy aina säännöllisen epäsäännöllisesti. Sinne tosin harvoin päivitän uusimpia blogipostauksia mutta siellä voi muuten vaan seurata touhuja. Instagramin löydät täältä. Instagramin kuvat päivittyvät myös blogin oikeassa reunassa.

Unohdinko nyt jotain? Onko tästä apua?
Nyt siis tykkäämään ja seuraamaan ja ilmoittautumaan lukijaksi, eikös joo? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti