maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kevään vika

Kevään vikalle päivälle oli sovittuna aika leikkisät treffit, nimittäin HopLoppiin. Ystävät Kotkasta ehdottivat jo aikaa sitten treffejä Porvoon HopLoppiin ja kyllähän se nyt kävi. Ihan ensin suunnattiin lounaalle Raxin buffettiin, missä kaikki sai syötyä vatsat täyteen, ettei heti leikkiessä päässyt nälkä yllättämään. Ja jos totta puhutaan niin sen verran täyteen sitä piti taas syödä, ettei edes jälkkärikahvia mahtunut ihan heti juomaan.


Porvoon HopLop:ssa ollaan käyty muutama kerta ennenkin ja paikan parhaita puolia ehdottomasti on, ettei siellä koskaan ole ollut minkäänlaista tungosta, päin vastoin tilaa riittää. Tälläkään kertaa ei tungosta ollut mutta kyllä siellä sen verran kuitenkin väkeä alkuun oli, että välillä korvat soi. Itseasiassa sitä havahtui siihen meluun vasta lähinnä sillon kun paikka hiljeni yht´äkkiä, sillon havahtui siihen miten korvissa soi.


Pojalla oli leikkiseuraa ystävien tytöstä ja poika löysi myös muutamaan otteeseen lisää leikkiseuraa itselleen, ikäisiään poikia. Vajaa viitisen tuntia ehdittiin siellä olla ennen kun paikka meni kiinni ja sen koko ajan poika kyllä käytti melko tehokkaasti leikkiessä ja touhottaessa. Ja hauskaa oli.


Ennen kotimatkaa kurvattiin vielä Porvoon Jokirannan kautta jätskillä. Löydettin rannalta yksi auki ollut jäätelökioski, mistä sai ihan törkeän hyvää päärynä-vanilja sekoituspehmistä. Nam, oli niin hyvää, enkä muista millon viimeksi olisi saanut jostain päärynäpehmistä. Meillä kävi jäätelöiden jälkeen vielä ihan mieletön tuuri kun käveltiin takaisin autolle ja lastattiin autoon, niin samantien alkoi vettä tulemaan taivaalta kun päästiin parkkiruudusta liikkeelle. Kotimatkalla saatiin vielä ihan kunnon vesisade, nähtiin todella kaunis ja voimakas sateenkaari ja kotiin päästessä jo aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Perus päivä.


P.S. Ihanaa alkanutta kesää! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti