maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannus 2015

Juhannukselle ei meillä ollut mitää tehtyjä suunnitelmia, eikä oikeestaan kummempaa hinkua muutenkaan viettää juhannusta mitenkään erikoisemmin. Innostuttiin perjantaina kumminkin aamupäivällä lähtemään käymään Kauppatorilla kun taivaalta ei tullutkaan kaatamalla vettä, niinkuin pahimmissa ennusteissa peloteltiin. Käytiin torilla juhannuskahveilla ja lihiksillä, ei tosin löydetty sitä kahvikojua missä normaalisti on käyty ja mistä on saanut parhaat lihikset mutta kyllähän nämäkin kelpasi. Kierreltiin toria jonkun verran ja ihan vaan fiilisteltiin siellä turistien joukossa. Pieni hetki vietettiin vielä Kauppahallin parkkiksen reunalla toria ihastellen ja saippuakuplia puhallellen.


Stadista suunnattiin mummilaan grillaamaan ja syömään masut täyteen. Testailin (taas) myös pojan uutta potkulautaa ja on se varmaan kohta oma hankkittava, on se sen verran kivaa.


Loppuilta menikin sitten kotona pakkaillessa ja valmistautuessa reissuun. Puolen yön aikaan kun monet muut ihasteli jossain ulkona kokkoja ja teki juhannustaikoja, paistettiin me vielä iltapalaksi lettuja.


Juhannuspäivä menikin sitten ihan täysin pakatessa, hiuksia värjätessä ja valmistautuessa. Illalla ajettiin auto laivaan ja istuttiin laivan buffettiin herkuttelemeen ja tällä hetkellä ollaan jo jossain ihan muualla. En usko, että blogin puolella palailen enää reissun aikana, joten parin viikon ajan menemisiä ja kuulumisia voi seurata Instagramista ja blogin Facebookista.

Ihanaa kesäkuun loppua kaikille ja erityisesti just sulle! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti