tiistai 16. kesäkuuta 2015

Pieni pala kesää

Lauantaina oli niin ihanan kesäinen päivä ja kun mentiin poikaa hakemaan mummilasta jäätiin itsekin sinne nauttimaan iltapäiväksi pihalle. Pojalle iltapäivän ehdoton kohokohta oli vesisota. Uikkarit (ekaa kertaa muuten tänä kesänä) jalkaan, vesipyssyt täyteen ja vaarin kanssa pihalle vesisotaa. Ja voi sitä kikatuksen ja räkätyksen määrää, lähinnä pojan puolelta. Toinen nauraa räkätti koko ajan juostessaa pihaa ympäri ja jahdaten vaaria vesipyssyllä. Ihan parasta.


Sen jälkeen kun vesisota oli lopetettu ja vesipyssyt laitettu sivuun uskalsin itsekin hetken nauttia ja rentoutua aurigossa. Mikäs siinä auringossa istuskellessa, paljaat varpaat nurmikolla ja varhaisperunoita pestessä. Ite en muuten oo kovin innokas perunoiden syöjä mutta kesäisin uudet perunat on ihan ykköstä. Tän kesän ekat kunnon grillaukset ja tuli ihan käsittämättömän hyvää, kun grillattiin niin kanaa kuin pihvejä.


Mä en tiedä mikä hinku mulla on kuvailla aina noita pikkulintuja. Mulla on koneella kuvia niistä vaikka kuinka paljon, kun aina välillä tulee ihan pakottava tarve yrittää saada napsaistua niistä kuvia. En tiedä mitä niillä kuvilla tekisin mutta onpahan kuvia pikkulinnuista. Kellään muulla samaa?Nyt vaan odotellaan, että se kesä tulisi takaisin. Tai ehkä paremminkin, että alkaisi edes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti