maanantai 25. toukokuuta 2015

Wild Friday night


Ystävältä tuli aikaisemmin viime viikolla viesti, että tehtäisiinkö perjantaina jotain. Ja koska ilma lupaili hyvää niin Korkeasaari oli meidän suunnitelma ja sinne myös mentiin. Jos multa kysytään niin Korkeasaarihan on aina hyvä idea ja se oli selkeästi hyvä idea myös viime perjantaina. Nähtiin paljon eläimiä, eikä saarella ollut tungosta vaan ihanan rauhassa saatiin kierrellä ja katsella.

Manulia ei turhan usein pääse näkemään

Samainen tiikeri kun viime kerralla, innostui taas J:n pyörätuolista ja sai hieman liikettä tassuihinsa. Oli aika huikean hienoa päästä seuraamaan ihan läheltä tiikerin väijymistä ennen kun se lähti ns. hyökkäämään kohti. Kovinkaan aggressiivinen ei tikru ollut, vaan lähinnä tuli siihen lasin viereen köllöttelemään. Ja sehän sopi meille ja muille vieressä olleille ihmettelijöille. Kyllähän sitä tiikeriä ihan mielellään katselee niin läheltä. Ja silti turvasta.

Se ei oikeasti isottele, se haukottelee

Korkeasaaren suurin ahdistus on ehdottomasti ne vapaana kulkevat linnut, fasaanit ja valkoposkihanhet. Itse kierrän mielummin vaikka puoli saarta kun menen näiden äksyjen lintujen vierestä. Varsinkin kun nyt siellä vielä oli varoituskylttejä vähän siellä sun täällä, pesivistä valkoposkihanhista. Selvittiin reissu kyllä ilman lintujen hyökkäyksiä mutta paikoitellen mentiin kyllä aika kauniisti jonossa ja askeltahti aina hetkittäin hieman kiihtyen ilman ylimääräisiä eleitä. Ai, että mä vihaan niitä lintuja. Yäk.

Kilppareilla oli pientä riitaa käynnissä

Mutta kuten sanoin, Korkeasaari on aina hyvä idea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti