maanantai 27. heinäkuuta 2015

Elastinen @Kotkan meripäivät

Eilen uhattiin sääennusteita ja lähettiin Kotkan meripäivillä. Lippu oli ostettu jo reilua viikkoa aikasemmin, eikä sillon mitään sääennusteita katseltu kun lippua käytiin ostamassa. Ja toisaalta samapa se, vaikka olisi katseltukin, eipä niihin voi yhtään luottaa. Lippua kun käytiin kyselemässä niin ei ollutkaan ihan selvää, että millaisen lipun 5v. tarvitsee, kun sunnuntai oli kuitenkin ikärajaton meripäiväareenalla. Hetken kun olivat soitelleet selvitelläkseen lippua saatiin iloksi kuulla, että kun on vain yksi lapsi ja hänkin noin nuori niin lippua ei tarvitse ollenkaan. Jos lapsia olisi ollut kaksi niin oltaisiin tarvittu jo perhelippu. Nyt siis mentiin koko perhe yhdellä lipulla kuuntelemaan Elastista. Jäätiin vaan miettimään, että kuinkakohan moni oli ostanut ns. turhaan lipun myös lapselleen, kun ei ollut viitsinyt kysellä lastenlipun perään. Nimittäin kun tuolta Jumbon palvelupisteeltä soittivat Tikettiin ja sieltä olivat järjestäjältä kyselleet, niin oli asia tullut vähän niinkuin yllätyksenä ja päätös tehty siinä. Paikalla oli kuitenkin paljon lapsia ja portilla oltiin myös hieman ihmeissään kun tultiin koko perhe yhdellä lipulla.


Sääennuste oli luvannut jo jonkun aikaan sunnuntaille pelkkää kaatosadetta ja meillä oli tietysti mukana kumpparit ja sadetakit pahimman varalle mutta eipäs satanut koko keikan aikana. Elastinen soitti tunnin ja sinä aikana ei taivaalta tullut pisaraakaan, vaan välillä jopa näytti vähän kun olisi ilma alkanut kirkastumaan.


Elastisen keikka oli hyvä, Elastinen oli tosi hyvä, menevä ja ihanan positiivinen. Mutta mites noi järjestelyt? Koko mesta oli ihan sivussa kaikesta, kenttä aivan mudassa ja yleisöä oli paikalla vain muutama kourallinen. Fiilis noin yleisesti siinä ympärillä oli todella flekmaattinen ja tympeä, eikä siinä ollut yhtään mitään ylimäärästä. Mun teki oikeesti jo vähän pahaa Elastisen ja bändin puolesta ja jotenkin tosi floppi meripäivien puolesta. Huh. Säällehän ei järjestäjä voi tietenkään mitään mut kaikesta muusta heräs vaan kysymys MIKSI?


Poikaa ujostutti keikalla olo vähän ja lisäjännitystä selvästi toi kun päästiin sen verran lähelle lavaa, vaikka jäätiinki siis taakse. Selkeästi tutut biisit, Naurava kulkuri ja viimeisenä tullut Anna sen soida, mikä muuten kuuluu pojan lemppareihin, sai kuitenkin pojankin jo kunnolla mukaan ja liikettä kehoon ja käsiin. Jei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti