maanantai 13. heinäkuuta 2015

Monday

Kesällä on ihanaa kun voi mennä vaan kaupungille pyörimään ilman sen isompia suunnitelmia, kävellä ympäriinsä ja fiilistellä massan mukana. Vaikka ilma ei tänään(kään) ollut se ihanteellisin niin ytimessä riitti silti kuhinaa ja ihmisiä, turisteja oli ihan hurja määrä. Me mentiin ensin kiertelemään Kauppatorille, kierrettiin tori ympäri kojuja ihastellen ja vieläkin enemmän nauttien siitä fiiliksestä mikä sinne syntyy niistä kaikista ulkomaalaisista turisteista, siitä puheensorinasta, eri kielten sekoittumisesta, ihmettelystä, ihastelusta ja tietysti turistikuvien ottamisesta. Aivan ihana minkä fiiliksen ne kaikki ulkomaalaiset turistit saavatkaan aikaan Kauppatorille.

Iloksi pongattiin Kauppatorilta myös se meidän suosikki kahvipaikka, mistä ehdottomasti saa parhaimmat lihikset. Tälle kesälle tuon paikan eka lihapiirakka ja voi taivas miten hyvää. Ja miten ihanasti se onkaan närästänyt koko loppupäivän mutta eihän se nyt ole ollenkaan oleellista, oli ehdottomasti sen arvoista. Mums. Poika ei halunut lihapiirakkaa vaan pullaa ja vaatimattomasti valitsikin sen ehkä isoimman korvapuustin koko Kauppatorilta. Mutta onhan kyse äidinpojasta eli koko pulla meni alas ilma ongelmia. Ihan hurja.


Illalla käväsin vielä itsekseni pyörähtämässä Jumbon aleissa (piti mennä vaan ruokakauppaan mut...). Poikkesin pitkästä aikaa Zarassa katsomassa heidän valikoimaansa ja aleja, mistä ilokseni bongasinkin heti itselleni hyvästä alesta aivan ihanan farkkuhameen. Siitä toivottavasti pian kuvaa tännekin, ehkäpä jo huomenna jos hame päätyy heti huomenna käyttöön. Pojalle löysin omasta mielestäni tosi kivan teepparin (näkyy kuvassa vähäsen) missä on seepran kuva, mutta nyt meillä onkin siitä vääntöä, että onko paidassa pinkkiä vai ei, onko se sittenkin enemmän tyttöjen vai poikien paita. Ärsyttävää. Jalassa muuten ekaa kertaa H&M:n alesta bongatut valkoiset repaleiset vajaamittaiset farkut. I-HA-NAT!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti