tiistai 14. heinäkuuta 2015

The Farkkuhame

Eilisen loistava alelöytö, uusi farkkuhame Zarasta pääsi tänään heti käyttöön. Ja onhan se aikamoista puhdasta rakkautta taas kerran, voisin hyvin kuvitella kulkevani tässä hameessa loppukesän. Näin päivän kokemuksen perusteella voisin vaatimattomasti sanoa, että hame tuntuu kaikinpuolin melko täydelliseltä, pituus, malli, tyyli, väri, kaikki toimii hyvin. Polvipituinen ja alaspäin levenevä malli on ihanan huoleton, kun suoranaista vilauttelun vaaraa ei ole ja hameen kanssa on luonteva liikkua, ei purista eikä rajoita menoa. Yksinkertaisesti vaan aivan ihana. Ja kun kerran alesta vain pari euroa päälle kympin eli ei todellakaan pahan hintainen. Jeih.


Saatiin pojan kanssa myös vääntö hänen uudesta teepparistaan päätökseen ja poika hyväksyi paidan itselleen. Paita pääsi myös heti päälle kun käytiin piipahtamassa oman mummoni mökillä ja käytiin hakemassa mummolta vähän mansikoita herkuteltavaksi. Vaikka pojan kanssa on melko paljon menty ja reissattu, erilaisissa paikoissa käyty, luonnossa liikuttu niin aina se kaupunkilaisuus silti nostaa päätään, kuten tänään tuolla mummon mökillä. Aika hauska. Ja oltiin siis vaan Herttoniemessä käymässä, ei yhtään sen pidemmällä.


Oon pitkin kesää lukenut monien muiden hehkutusta pioneista, itse niistä sen enempää innostumatta. Tänään kuitenkin kun ihastelin mummon mökillä näitä aivan upeita valkoisia pioneita, ymmärsin vihdoin sen muiden hehkutuksen. Niin upeita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti