tiistai 21. heinäkuuta 2015

Päiväkahvit Pajutallilla

Suunnittelen jatkuvasti, että seuraavan postauksen teen reissupostauksen, että saan ne vihdoinkin alkuun mutta jotenkin sitten aina tulee jotain muuta. Kuten tänään kun käytiin pojan ja äitini (eli mummin) kanssa pyörähtämässä Koiramäen Pajutallilla. Kaikki ketkä ovat käyneet tietävät, että se on aivan ihana paikka ja kaikille ketkä eivät ole käyneet tiedoksi, että se on aika petollisen ihana paikka.


Meiltä ei tuonne Pajutallille aja kuin vajaan vartin mutta silti tämä oli vasta toinen kerta kun siellä käytiin. Jotenkin paikka on kyllä aina välillä mielessä mutta silti jää välistä. Tänään kuitenkin päätettiin lähteä käymään ja otettiin vielä mummi mukaan. Jos ei muuta niin ainakin päiväkahville. Ja osuttiin muuten just sopivasti kun munkit oli vielä lämpöisiä, mums!


Tuolla kun menee käymään, pitäisi joko jättää lompakko ja kaikki mahdolliset maksuvälineet kokonaan pois, tai sitten pitäisi olla miljonääri tai ainakin tilipäivä ja iso huvila, minne voisi niitä kaikkia ihanuuksia tuolta hankkia. Houkutuksia on nimittäin niin paljon. Nähtävästi omaan edes jonkinlaisen itsekurin sillä selvittiin tänään ilman hairahduksia ja kotiintuomisia. Tiukkaa kuitenkin teki, silmiin osui nimittäin niin paljon kaikkea ihastuttavaa.


Ihan ehdoton suosikki oli toi musta kyltti "Before you speak-> think <-", vieläkin vähän harkitsen pitäisikö se käydä kotiin hankkimassa. Toinen mihin myös ihastuin tuolla oli servetit, useita erilaisia ihanuuksia. Servettejä tulee muutenkin ostettua ehkä enemmän kun niitä kuluu, meillä on nimittäin niitä kaapissa jo ennestään ihan riittävästi. Ja toisekseen, en tiedä raaskisinko noita edes käyttää kun on niin suloisia.

Vai mitä ootte mieltä?
Pitäiskö seuraavaks olla jo matkapostauksien vuoro?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti