keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Iltamyöhällä omppupiirakkaa

Tänään (tiistai) löytyi Kanelitytön kakkuparatiisista ihana resepti Vaniljarahka-omenapiirakalle, joten eihän se muu auttanut kuin kauppaan ostamaan tarvikkeita ja leipomaan. Pienen miehen liikuntakerhon ja muiden päivän menojen takia leipominen venyi myöhään illalle mutta pääasia että omppupiirakka on nyt valmista.

Tässä vielä kuvaa piirakasta ennen uunia ja uunin jälkeen. Esteettisesti omppujen asettelu ei nyt ehkä ole parasta mahdollista mutta toivotaan ettei se makuun vaikuta. ;)


Ja resepti löytyy muuten täältä Kanelitytön kakkuparatiisi blogista. Siellä tuntui olevan hurjasti kaikkia ihania reseptejä, joita täytyy vielä testailla.

Tänään tuli pitkästä aikaa käytyä H&M:llä, niin että katselin muutakin kuin vain lastenvaatteita. Silmiini osui siellä yhdet ihanat shortsit, hieman kuvan tyyliset, mielestäni ei kuitenkaan ihan samaiset ole. En vielä shortseja mukaani napannut, kun mietin kuinka paljon niitä tulisin käyttäään. Ei nimittäin ehkä hirveän suosittuja/yleisiä/käytännöllisiä kotiäidin vaatteita mutta olishan noi aika kivat paksujen sukkiksien tai legginsejen kanssa. Vai mitä ootte meiltä, kannattaako?
 

Nyt kuitenkin nukkumaan, sillä huomenna aikainen herätys ja leikkipuiston kautta kahvittelemaan ja sitten äiti nautiskelemaan jälleen puolentoista tunnin kuumakivihierontaan.
Hyvää yötä <3
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti