maanantai 21. marraskuuta 2011

Joulukadun avajaisissa

Nyt on joulun odotus virallisesti alkanut, sillä eilen sunnuntaina avattiin Aleksin joulukatu ja sytytettiin jouluvalot. Alkuun luulin, ettei ehdittäisi joulukadun avajaisiin ollenkaan, mutta sitten pienen sumplimisen ja tiukemman aikataulutuksen avulla päästiin paikalle. Ilma oli ihana, aurinko paistoi ja hieman viileys tuntui poskilla ja sormissa mutta ei mitään mahdotonta.


Senaatintorilla oli Hyvän Tahdon tori, minne tosin ei lähdetty ryysimään kun väkeä oli niin paljon, vaikkakin lämmin glögi olisi voinut maistua. Kirkon portailla oli myös ohjelmaa, siellä oli mm. Muumipeikko ja Pikkumyy jumppauttamassa lapsukaisia, Antti Tuisku (J:n ehdoton suokkari ;) ) esiintymässä, kuoro laulamassa ja joulupukkikin käväisi mikrofonin ääressä, samoin kuin pastori ja ylipormestari, joka virallisesti avasi joulukadun ja sytytti jouluvalot.
Tapahtuma loppui kulkueeseen, mitä kaikki ihmiset sitten ryysivät katsomaan. Kiitos eräälle herralle, joka tunki sen parimetrisen ruhonsa suoraan rattaiden ja J:n eteen, niin ettei pojat nähneet kulkueesta juuri mitään. Herra, joka ei väistänyt vaikka hänelle huomautettiin, että tuli rattaiden ja pyörätuolin eteen.

Kuvan harmaapipoinen herra on tämä kyseinen herra, joka tuli eteen.Ja joo, olihan meillä järkkärikin mukana, että saisi hyviä kuvia myös pidemmältä räpsittynä mutta ei sitten viitsitty kotona tarkistaa että akkua olisi jäljellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti