perjantai 11. marraskuuta 2011

Messuilla eläimiä silittämässä

Heti alkuun täytyy kehua, että se omenapiirakka oli ihan super hyvää! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos tuollaiset piirakat maistuu!

Viikolla oli muutamana päivänä aivan ihana ulkoiluilma ja keskiviikkona ehdittiinkin olla muutama tunti pihalla, leikkipuistossa ja sitten kahvilla istuskellessa. Pieni mies muuten laski keskiviikkona ensimmäistä kertaa pienestä liukumäestä ylhäältä asti aivan itsekseen, hurjaa.
 
Oli sillon aamupäivällä liukumäen pinta paikoitellen vielä jäähileessä ja maakin oli paikoitellen yön jäljiltä valkoisessa huurteessa eli talvi on siis tulossa. Jee! Sen verran viileä ulkona myös oli, että kuumakivihieronta oli ihan mieluisaa lämmittelyä. Tällä kertaa vaan jotenkin tuntui, etten rentoutunut yhtä hyvin kuin aikaisemmalla kerralla, eikä niska ja yläselkäkään rentoutunut aivan halutulla tavalla.


Kävin muuten ostamassa ne shortsit. Jouduin käymään H&M:llä palauttamassa yhden villapaidan niin siinä samalla sitten tarttui shortsit matkaani. Ja jotenkin kummassa myös yksi kaulahuivi eksyi kanssani kassalle. Liina onkin nyt ihan ehdoton suosikkini, ihanan pehmoinen ja aivan ihanat värit.

Tänään vietettiin iltapäivä messukeskuksessa eläimiä ihmettelemässä ja loppuillasta käytiin vielä pyörähtämässä Outlet expon puolella.


Tytöt oli tosi taitavia kun voimistelivat liikkuvan hevosen selässä!En tiedä kumpi oli enemmän innoissaan eläimistä, äiti vai poika mutta kivaa siis oli ja päästiin silittelemäänkin joitain elukoita.
Messuilla oli myös pieni osasto turkiseläimillä. Ja en nyt ota mitään kantaa noihin turkistarhauksiin mutta kyllä tuossa ainakin teki pahaa katsoa miten pienissä tiloissa ja jotenkin epämiellyttävissä häkeissä eläimet olivat. Osastolla ollut mies myös ystävällisesti tarjoutui avaamaan minulle häkkien ovia, jotta voisin kuvata eläimiä paremmin mutta raukkaparat olivat niin säikkyjä, että pinkoivat heti karkuun ja säpsähtelivät sitä häkin oven ääntä. Asia jäi hieman vaivaamaan mieltäni ja arveluttamaan. Mutta mutta, kyllä ne turkiseläimet olivat niin pehmoisen näköisiä, että olisin niin mielelläni ottanut syliin ja halinut niitä.


Nyt rauhoittamaan ja rentoutumaan perjantai-iltaan, voisi vaikka hieman glögiä lämmittää. Huomenna on tiedossa taas kiva päivä kun saadaan ihana vieras Kotkasta ja mennään illalla harrastamaan hieman kulttuuria.
Joten ihanaa viikonloppua kaikille ja super ihanaa isänpäivää kaikille isukeille, erityisesti tietysti omalle isälle ja meidän pienen isukille tänne saman katon alle! <3

PS. Tänään tulee pojalla kaksi kuukautta täyteen ilman tuttia, jippii!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti