keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Lääkärin luona käymässä ja pitkästä aikaa hyvää kahvia

Tänä päivänä on huomattavasti turvallisempaa käydä lääkärissä kun tietää jo valmiiksi mikä vaivaa ja millaista apua/lääkitystä siihen tarvitsee, varsinkin kun käy arvauskeskuksessa. Ei tietenkään saisi yleistää ja epäillä kaikkia kyseisen ammattikunnan harjoittajia mutta minkäs teet kun valelääkäreitä tuntuu nyt paljastuvan koko ajan vain lisää.

Noh, itse kävin tänään pitkästä aikaa arvauskeskuksessa lääkärin luona juttusilla. Tiesin jo valmiiksi mikä on ongelma ja mitä siihen tarvitsen, parin kuukauden antibioottikuurin. Oli kiva mennä lääkärin vastaanotolle, kun pieni mies jäi isänsä kanssa käytävään ja samantien kun huoneen ovi meni kiinni alkoi käytävässä huuto "äiti, äiti, äiiiittttiiiiii...". Onneksi lääkärin luona ei mennyt kauaa. Käynti eteni jotenkin näin:
L:Onko sulla ollut vastaavaa ennen?
M:Joo, on ollu jokunen vuos sitten.
L:Okei, muistatko vuoden? ja missä kävit lääkärissä?
M:Oisko ollu joskus 2008 tai 2009.
L:Muistatko minkä kuurin sait?
Kerron lääkärille mikä kuuri oli kyseessä ja että se tehosi melko hyvin.
Tämän jälkeen lääkäri alkaa käymään läpi tietojani ja löytää vuodelta 2008 tämän kyseisen vaivan ja kopio sieltä lääkkeen nimen ja ohjeet uuteen reseptiin ja antaa reseptin minulle. Alle 5min ja olen ulkona. Olis mulla ollut se vanhakin resepti tuolla tallella et oisin voinu vaan uusituttaa sen jos lääkäriä noin paljon kiinnosti. Kyse kuitenkin on ihottumasta, jota lääkäri ei edes juurikaan vilkaissut. Ihottuma kun on vielä kasvoissa, joten olis aika kätevä vilkasta se ilman mitään suurempia ponnisteluja. No samapa tuo, sain kuurin mitä olin hakemassa. Siinä samalla kun se lekuri sähelsi sitä reseptiä ja copypastetti tekstejä niin hän vahingossa sulki liian monta ikkunaa ja esille tuli avoin Youtube-sivu, jossa oli joku musavideo auki, hah! Toivottavasti en häirinnyt pahasti youtubetusta. ;)


Tänään, kuten myös eilenkin ollaan iltapäivästä vietetty aikaa taas tuossa leikkipuistossa. Sääli vain, että osutaan aina silloin sinne kun siellä ei muita ole. Mutta on meillä ollut siellä ihan hauskaa keskenään, ollaan pelattu mm. perheen kesken sählyä. Joo-o, varmaan ollu tosi fiksun näköistä mutta kivaa ainakin on ollut. On ihana katsoa kun pienen miehen posket punoittavat ulkona olosta, eikä se itsellekään yhtään huonoa tee nauttia raittiista ilmasta.


Tässä vielä loppuun joitakin kuvia Kanavarannassa sijaitsevasta Johan&Nyströmin kahvipaahtimosta ja sen ympäristöstä, kun siellä tänään käytiin puiston jälkeen kahvilla. Kahvi oli pitkästä aikaa hyvää ja paikkahan on aivan ihana.Kotiin sieltä tarttui vielä pussillinen teetä, glögiteetä. Ajattelin kohta siitä keittää maistiaiset ja voin ensi kerralla kertoa tuomion. J lupasi myös maistaa tuota, vaikka ei olekaan mikään teen juoja. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti