lauantai 24. maaliskuuta 2012

Pojan eka oma hamppari

Eilen oli taas aivan ihana keväinen, lämmin ja aurinkoinen päivä. Harmitti, ettei ehditty olla ulkona paljoakaan, kun sitä oli koko aamupäivän jotenkin ihan unessa ja toiminta oli tosi hidasta.

Mokon läpi pääsee myös Kaffalle sisään


Käytiin kuitenkin pyörähtämässä Punavuoressa Kaffa Roasterilla. Sieltä tarjottiin J:lle mahdollisuutta mennä heidän tiloihinsa treenaamaan MM-kisoja varten ja eilen käytiin vähän tutustumassa ja J sopi jatkosta. Samalla kun J jutteli siellä henkilökunnan kanssa ja sopi jatkosta, itse sain herkutella rauhassa latten ja lueskella lehtiä. Pieni mies nimittäin sopivasti nukkui päikkäreitä juuri silloin vaunuissa. Vaikka kohta on tiedossa ihan huikea matka jenkkilään, niin silti iski ihan mieletön matkakuume kun yhdestä lehdestä luin, mm. Maurituksesta, Malediiveistä, Seychelleistä ja Koh Samuista. Huoh.


Kaffalta suunnattiin Jumboon ja siellä Stockalle noutamaan vihdoinkin saapuneet naulakot. Tilattiin naulakot noin kuukausi sitten, tai ne siis oli viime kuun kantistarjouksessa mutta kun mentiin niitä ostamaan niin oli loppu ja laitettiin tilaukseen ja vasta tällä viikolla tuli viesti, että naulakot ovat saapuneet. Jeih! Nyt vielä kun saadaan ne seinään kiinni niin hyvä tulee. Sitten voisin jopa laittaa niistä kuvaa näytille kun ovat löytäneet oikean paikkansa.

Kiva, että lasten leikkipaikka kelpaa myös vähän isommille lapsukaisille ;)
Meidän pieni mies sai kivaa leikkiseuraa Jumbon uudella leikkipaikalla
Nyt taas poika vaunuihin ja lähdetään käymään hieman kaupungilla, niin J saa treenailla kotona rauhassa kahvien kanssa. Vitsit, että odotan innolla huomista, meillä on nimittäin pöytä varattuna Fazerilta ja mennään erään ystävämme kanssa sinne brunssille. Ei olla kukaan siellä aikaisemmin käyneet, joten kaikille uusi kokemus. Ja mikä parasta, ei lapsia mukaan eli ruokarauha, nam!

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille (sateesta huolimatta!)!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti