lauantai 3. maaliskuuta 2012

Tukholman tuliaisista (luvattuja) kuvia (vihdoinkin)

Lupailin tuolla aikaisemmin Tukholmassa risteillen ja shoppaillen postauksessa esitellä niitä laivalta tehtyjä ostoksia. Se pääsi tuossa välillä jo hieman unohtumaan, ennen kuin nyt sen muistin taas ja kuvailin samantien nuo jutut. Reiluna äitinä kävin siis viemässä nukkuvan lapsen vierestä unilelun virkaa toimittavan koiran kuvattavaksi. Valoitus on kuvissa vähän mitä on mutta uskon, että se oleellinen silti kuvista tulee esille.

Koirasta on tullut pojalle todella tärkeä, eikä ilman sitä iltaisin mennä nukkumaan. Wouwou (pojan sanoin) oli myös mukana sairaalassa henkisenä tukena ja kaverina siinä sairaalasängyssä.

Autot on ihan huippuja, niillä tykkää myös vanhemmat leikkiä. Laivalta nämä autot tulivat mukaan lähes sattumalta, kun äiti lupasi pojalle ajatuksissaan uuden auton. Autot olivat ihan uusia tuttavuuksia ja laivalla ensimmäistä kertaa vasta katseltiin näitä. Eka auto kun oltiin viety hyttiin ja sillä hetki leikitty niin oli selvää, että toinen pitää saada. Tavallaan harmi, ettei ostettu vielä useampaa sillä nyt kun ollaan maista näitä katsottu niin maksavat yli tuplaten enemmän kun laivalla. Pitäisköhän lähteä laivalle ihan vaan hakemaan näitä autoja lisää?! ;)

Itselleni ostin tämän Fred Perryn putkikassin. Olen ollut kassiin myös todella tyytyväinen ja kassi onkin toiminut loistavasti uintikassina. Kassi on yllättävän tilava ja voisinkin kuvitella, että se toimisi hyvin esim. viikonloppukassina.
Laivalta ostin vielä itselleni Ralph Laurenin aurinkolasit, mutta niistä en nyt tähän kuvaa laittanut kun niistä on ollut kuva tuossa muutama postaus sitten (Aurinkoinen sunnuntai ja Herkut lakkoon ja hoitsuja).

Loppuun vielä kuva miedän uudesta perheenjäsenestä. Pientä valmistautumista tuleviin lätkän MM-kisoihin, hih!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti