torstai 1. maaliskuuta 2012

Herkut lakkoon ja hoitsuja

Kotisairaala is back. Jep, J on taas kipeänä ja kotisairaala käy tuttuun tapaan kolmesti päivässä tiputtamassa antibiootin. Eilen oli ekat käynnit ja nyt jo väsyttää ja ahistaa tää niiden odottelu. Viime yönä meni taas reilusti yli puolen yön ennen kun pääsi nukkumaa ja nyt mennään muutaman tunnin yöunilla tää päivä.


Onneks päivästä pitäisi olla tiedossa mukava. Olis vähän muskaria ja sit kun tällä viikolla ei saada mennä uimaan, niin illalla tulee pojalle kaveri tänne kyläilemään ja leikkimään. Äiti ja isä saa samalla kahvitteluseuraa. Pojat ei olekaan pitkään aikaan pääseet leikkimään yhdessä niin on kiva kun pääsevät nyt kyläilemään.Eilen käytiin perheen kesken pyörähtämässä Ikeassa. Visiitti ajoittui juuri sopivasti lounasaikaan, joten  olihan se suunnattava lihapullille. J otti maisteluun lihapullien sijasta possua ranskalaisilla ja sienikastikkeella, ja oli muuten mautonta.


Toissa iltana huomasin, että Ikeassa on helmikuun tarjouksissa sellainen penkki, missä alla on vedettävä laatikko eli sen takia sitten suunnattiin Ikeaan. Penkin tarkoitus on toimia lelujen säilytyspaikkana ja laitanpa siitä kuvaa kunhan saan kasattua.

Nyt päätin aloittaa maaliskuusta ns. herkuttoman kuukauden eli käytännössä lähinnä ei karkkia, eikä pullia tai leivoksia. Keksit ajattelin sallia silloin kun käy kahvivieraita. Tämänpä takia eilen vielä herkuttelin Ikeassa sillä niiden herkullisella mansikkajuustokakulla, nam!

Jäätelö on kuitenkin sallittua :))

2 kommenttia:

  1. Minäkin olen harrastanut herkkulakkoja tolla jäätelö-poikkeuksella! :) Vaikea olla ihan kokonaan ilman mitään hyvää :)

    VastaaPoista
  2. Niin totta ja pitäähän arjessa nyt vähän jotain herkkuja olla! :) ja toi jäätelö tuo kivasti lisää kevättunnelmaa, muistuttaa tulevasta kesästä :)

    VastaaPoista