keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Uutuuksia vaatekaapissa

Viime päivinä on löydetty pojalle aivan ihania uusia vaaatteita ja juttuja. Löydettiin pojalle vielä toinen takki Name It:n alesta, oliskohan ollut ihan seuraavana päivänä kun oltiin ensin löydetty se Espritin takki. Mutta ihastuin tuohon Name It:n takkiin niin kovin, että olihan se pakko napata mukaan.

Autot on meidän pojalle nyt ihan ehdottomia suosikkeja ja sen ehkä alkaa huomaamaan jo vaatetuksessa. Vai mitä ootte mieltä?Äiti innostui kovasti tosta vaaleasta paidasta, missä on tuo suloinen orava. Siihen kaveriksi raikkaan värinen pipo ja kevät on saapunut. Poika on saanut isältään innostuksen noihin wristbandeihin ja nyt piti sitten saada ihan ikioma spiderman wristbandi.

Adidaksen Outletissä kävin viikolla etsimässä pojalle kenkiä mutta poikien kengissä ei löytynyt sopivia oikeassa koossa. Muutenkin tuntui, että tytöille oli paljon enemmän tarjontaa lasten puolella kuin pojille. Löysin pojalle kuitenkin hupparin ja housut, ettei ihan tyhjin käsin tarvinnut poistua.


J:n kanssa tehtiin omat löytömme Espritin alesta. J löysi vihdoinkin pitkän etsinnän jälkeen itselleen uuden takin. Myyjä oli hieman ihmeissään kun kysyttiin josko vanhan takin voisi samalla jättää sinne roskiin heitettäväksi. Takin lisäksi mukaan lähti vielä uudet farkut ja kiva raidallinen neule.


Itselleni löysin aivan ihanan uuden laukun, sekä ruskean vyön, mitä en olekaan tähän asti omistanut. Lisäksi löysin vielä kivan raikkaan punaisen paidan. Oon jotenkin ihan koukussa noihin pitkähihaisiin paitoihin, mutta kun ne ovat niin mukavia päällä ja käytännöllisiä. Nyt uusi juttu itselleni ehkä on tuo väri. Ostin jokunen aika sitten Espritiltä toisenkin punertavan pitkähihaisen paidan ja tykästyin väriin kovasti.


Alesta löysin vielä Lumenen kynsilakkoja minipulloissa. Saa nähdä tosin, että totunko käyttämään näitä värejä ollenkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti