lauantai 15. lokakuuta 2011

Herkkuja valokarnevaaleilla

Ihana viikonloppu kun kahtena päivänä saanut masun täyteen herkkuja, hih! Eilen oltiin perheen voimin ihastelemassa lintsin valokarnevaaleilla ja samalla täytettiin vatsat makkaraperunoilla ja vohvelilla. Tänään taas oltiin mummoni luona kahvilla, missä tavan mukaan pöytä notkuu itsetehdyistä herkuista, kuten karjalanpiirakoista ja tänän oli spessuna vielä lakkatäytekakkua, NAM!


Hieman tätä herkuttelun iloa ja riemua häiritsee tämä flunssainen olo. Siis joo, taas on kipeä olo ja flunssa tulossa, ei oo todellista. Totta puhuakseni tätä vähän pelkäsinkin, kun isäni on ollut koko viikon kovassa flunssassa ja ollaan viikolla paljon oltu siellä ukin hautajaisten takia, niin olisihan se aika ihme ollut jos olisin selvinnyt ilman tartuntaa. Tämän kruunasi vielä eilen illalla lintsillä käynti, kun siellä oli asteen viileä, enkä tajunnut vetää niitä villahousuja jalkaan vaikka äiti niitä suositteli. Mitä tästä opimme? Äitiä pitää kuunnella, äiti tietää aina! ;)

Mutta nyt ei kyllä olisi yhtään aikaa sairastella, kun ensi viikolle on niin paljon kaikkea kivaa ohjelmaa tiedossa. Olisi muutamat kahvittelutreffit sovittuna ja pojalle vähän leikkiseuraa ja myös tiistaille on varattuna ensimmäinen kuumakivihoito, jota en todellakaan halua perua. Joten nyt flunssaöljyä kynttilään, villasukat jalkaan ja lisää teetä keittämään.

Tässä vielä joitakin kuvia sieltä lintsin valokarnevaaleilta. Ajattelin, että turhaan tässä selittelen mitään mitä siellä oli, kun kuvat kertovat paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti