maanantai 10. lokakuuta 2011

Kaapelilla catwalkin reunalla

Hurjaa miten päivät ovat taas vierähtäneet kauheaa vauhtia. Viime viikon lopulla saatiin soitto vauvauinnista, että marraskuun alussa päästään siirtymään hieman isompien ryhmään ja siirrytään perheuintiin, kivaa! Uintipäivä pysyy jatkossakin torstaina ja aikakin siirtyy vain puolella tunnilla eli päästään heti seuraavaan ryhmään tämän meidän nykyisen ajan jälkeen.

Perjantaina kävin muuten taas vyöhyketerapiassa. Nyt selkeästi osasin jo rentoutua paremmin, kun vähän tiesi mitä tulisi tapahtumaan. Ja siellä ne samat vanhat vaivat vieläkin ilmoittivat olemassaolostaan, mutta mikä plussaa niin uusia vaivoja ei ollut ilmestynyt, hyvä hyvä. Hoidon jälkeen keho oli niin rentona siinä lavetsilla, et millään ei meinannut jaksaa nousta siitä ylös. Oli muuten jokseenkin outoa miten kipu ja kiristys lapaluun luona helpotti kun toinen hieroi jalkapohjia.


Lauantaina oli vuorossa Voicen Muotiviikot Kaapelilla. Olin joskus täyttänyt kilpailulomakkeen, millä voi voittaa liput tuonne muotiviikoille ja kerrankin voitin jotain, jeih! Ensin tietysti kissa ja poika mummilaan hoitoon ja vielä pikaisesti kipaistiin käymään jumbossa hullareilla, ennenkun suunnattiin Kaapelille. Hieman olin pettynyt tapahtumaan ja siihen miten vähän illana aikana olikaan muotinäytöksiä ja miten vähän oli oheistapahtumaa näytöksien välillä mutta ilta oli kuitenkin kokemisen arvoinen. Pahoittelen, kuvat ovat laadultaan huonoja ja epätarkkoja/heilahtaneita mutta kai niistä jotain erottaa.

 
Pitihän meijänkin sit mennä tekemään omat inspiraatiokartat :D
Mun inspiraatiokartta
J:n inspiraatiokartta


Jani Toivola haastattelee Muotiviikkojen stylistinä ja taiteellisena johtajana toiminutta Teri Niittiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti