perjantai 21. lokakuuta 2011

Kumppareita etsimässä

Keskiviikkona jäätiin vielä kahvittelun jälkeen pienen miehen kanssa kaupungille, ajatuksena että etsisin itselleni kumpparit. Vielä kun sopivasti Sokoksella on asiakasomistajapäivät eli normihintasista jutuista saa -15% niin sinne siis.

Ensin kuitenkin mentiin "pitämään sadetta" Espritille kun se siinä sopivasti oli vieressä stockalta ulos tultaessa. Sieltä ei kumppareita löytynyt mutta isot alet siellä oli ja olisin taas voinut uusia koko vaatevarastoni siellä. Ne yhdet samettihousut jäivät vielä hieman askarruttamaan mieltä, joten saa nähdä käynkö vielä ihmettelemässä niitä uudestaan. Yksi paita kuitenkin eksyi mukaan, sellainen ihanan ohut ja väljä neule.

Kumppareiksi olen haaveillut Ristomatti Ratian kumppareita ja niitä kuvittelin Sokokselta hakevani. Noh, niitäpä ei Sokokselta löytynyt mutta silmiin osuivat Vagabondin kumpparit. Nyt en sitten osaa taas päättää kummat haluaisin. Mitäs olette mieltä, kummat olisi kivemmat?Eilen lähdettiin käymään taas Jumbossa. Haettiin liput ensi viikon vauvakinoon, minne suuntaan pojan ja mummin (eli äitini) kanssa, sekä käytiin ruokakauppailemassa. Käytiin myös Chicosissa syömässä, koska Jumbosta piti lähteä suoraan uintiin. Ensimmäistä kertaa poika sai oman aterian ravintolassa, kun hänelle tilattiin lastenlistalta Chicken fingereitä ranskalaisten kanssa. Ja täytyy kehua, että poika söi niiiin reippaasti, hih.Olen jo hetken etsinyt kumppareiden lisäksi kunnon kävelykenkiä/retkeilykenkiä, mitkä ovat tukevat jalassa ja hyvät selälle. Eilen vihdoin löysin kivat Jumbon Intersportin alesta. Isona plussana kengät ovat vielä vedenpitävät. Nyt toivonkin, että viikonloppuna olisi hyvät ilmat, että päästäisiin kunnolla ulkoilemaan ja pääsisin testaamaan kenkiäni (ja kuntoani?!?).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti