sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Fazerilla kahvilla ja viimenen vauvauinti

Eilen oli ihan super ahkera päivä, vaikka paljon jäi vielä tekemättä. Mutta aamulla sain kuitenkin siivottua ja vihdoin ja viimein tehtyä riisipuuroa, kun siitä olen haaveillut jo joitakin viikkoja. Illalla vielä tein mustikkarahkapiirakan kun tänään mennään vanhempieni luokse. Siellä olisi tiedossa hiustenvärjäystä, taas. En tykkää yhtään näistä läiskikkäistä hiuksistani, joten lisää väriä vain päähän niin josko siitä jo parempi tulisi, eikä tarvitsisi jatkuvasti peitellä hiuksia pitämällä niitä kiinni. Hiustenvärjäyksen lisäksi olisi tiedossa kukkakaupoilla käyntiä, jeee! Parvekkeelle tarvitaan jotain uutta nuukahtaneiden krysanteemejen tilalle, mutta en vain vielä ole päättänyt, että mitä sinne laittaisin. Sisällekin tarvittaisiin vähän kukkivaa eli aikas paljon kaikkea taas.

Viikolla käytiin stadissa Fazerilla kahvittelemassa. En edes muista milloin olisin siellä viimeksi käynyt, vissiinkin joskus pikkutyttönä. Ja voi sitä piiiiitkää tiskiä täynnä kaikkia niitä herkkuja, nams! Siinä meinasi jo hätä tulla, kun piti suht äkkiä päättää pitkältä tiskiltä, että mitä sitä haluaisi. Ja yllätys yllätys valitsin palan juustokakkua, se on aina sitä keveintä!

Oli iloinen yllätys siellä Fasulla, kun kassalla pähkäilin että miten saisin tarjottimen kannettua kun piti vaunujakin työntää, tarjotin vielä painoi ihan hurjan paljon, kun siinä oli kahvit ja vesilasit. Takanani pöydässä istunut mies huikkasi ystävällisesti tarjoilijoille, josko joku heistä auttaisi meitä, J:llä kun oli jo yksi tarjotin sylissään. Noh, kolmannen kerran kun mies sanoi asiasta niin sieltä yksi tyttö tuli ja kysyi tarvitsisnko apua tarjottimen kanssa. Sen jälkeen katsoin, kun mies joka oli tytöille huikannut, paineli kassan taakse ja jonnekin takahuoneeseen, ei siis ollut joku asiakas vaan. Hetken päästä ovelle kävellessään hän vielä tervehti iloisesti nyökäten. Oli todella ystävällistä palvelua, kunnon asiakaspalvelua ja melko pienellä hän sai meidät hyvälle mielelle. Kiitos tälle herralle siitä ja kiitos myös tarjoilijalle, joka auttoi kantamaan sen tarjottimen.

J:llä muuten lisää höpinää tuosta Fazerilla käynnistä, esim. suklaapatukoista. J:n blogiin pääsee täältä.


Torstaina oli muuten viimeinen vauvauinti. Ensi viikolla aloitetaan sitten isompien ryhmässä, perheuinnissa. Meillä kävi vielä tuuri, että uintipäivä ei edes muuttunut ja aikakin vain puolella tunnilla eteenpäin elikkä mennään heti meidän vauvauinti-ryhmän jälkeen altaaseen. Odotan innolla torstaita ja uudessa ryhmässä aloittamista, vaikka kyllä se hieman jännittääkin.Viime torstaina käytiin myös pojan ja äitini kanssa Flamingossa vauvakinossa. Siellä meni elokuva "Sinä päivänä". Leffa ei ollut oikein makuuni, vaikka kyllähän sen katsoi. Elokuva vain oli niin synkkä ja pitkä. Sai se kuitenkin ajattelemaan hieman, että mitä sitä elämällään tekee ettei se ihan hukkaan menisi ja ns. valuisi ohitse.

"Olisit jättänyt edes alushousut." jepjep, vauvakinossa :)
Pink panther Jungle juice baarista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti