keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Kuumakivihierontaa

Eilen tosiaan kävin ensimmäistä kertaa kokeilemassa kuumakivihierontaa ja se oli taivaallista. Hoito oli kunnon hemmottelua ja todellakin rentouttavaa, kaikkea mitä hierojani lupasikin. Uusi aikakin on varattuna mutta vasta muutaman viikon päähän.

Kuumakivihieronnassa käytetään siis n. 50 asteisia sileäpintaisia laavakiviä hieronnan apuna. Kuumakivihierontaa pidetään erittäin tehokkaana lihasjännityksen poistajana koska lämpö tunkeutuu syvälle kudoksiin. Lämpimät kivet myös laajentavat verisuonia ja vilkastuttavat aineenvaihduntaa. Hoito toimii myös hyvin stressin laukaisijana.


Itselläni oli koko kehon hieronta ja hoito kesti 1h30min ja suosittelenkin, jos joku meinaa kokeilla niin kannattaa ehdottomasti ottaa tuo koko kehon hoito, jotta vaikutus tulee parhaiten esille.

Mutta nyt valmistautumaan stadiin lähtöä varten, tiedossa olisi hieman kahvittelua ystävän kanssa ja kenties pientä herkuttelua ja juoruilua myös, hih! :)

Tässä vielä muutama kuva tältä aamupäivältä kun oltiin erään ystävän ja tämän pojan kanssa leikkipuistossa leikkimässä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti