maanantai 23. heinäkuuta 2012

Jätskillä isolla kirkolla

Joitakin kuvia vielä viime viikolta. Viikolla oltiin kaupungilla pyörimässä ja tavattiin piiitkästä aikaa vanhoja ystäviä opiskeluajoilta. Ihana nähdä tuolla tavoin ystäviä, kun vaikka viime kerrasta on pieni iäisyys niin silti juttu luisti ihan samalla tavalla kuin ennenkin. Heidän kanssaan käytiin ensin Kauppatorilla kahvilla ja sitten mentiin Senaatintorille jätskille ja ihastelemaan "isoa kirkkoa".


Myöhemmin päivällä pongattiin vielä vanhempani kaupungilta ja käytiin heidän kanssaan katsomassa Kamppiin tullutta uutta kirkkoa. En tiedä kannattaako siihen ottaa mitään kantaa, mutta hieman vain ihmettelen että miksi ja miksi sitä ei tehty ulkonäöltään paremmin ympäristöön sopivaksi? Toivottavasti sille on tarvetta ja ihmiset löytävät paikan omakseen kun kaipaavat hiljentymistä.


J kävi muuten tuolla samalla reissulla tekemässä ja tilaamassa itselleen kengät Kluuvin Popot:ssa. Tuollahan on mahdollisuutta suunnitella itselleen täysin omat kengät (värit ja materiaalit) ja kengät saa 4-6vkon kuluessa. Jos muistan niin laitan kuvaa kun kengät saapuvat. Popot:ssa on muutenkin hyvännäköisiä kenkiä myynnissä ja hieman mieltäni jäi kaivertamaan yhdet valkoiset varrelliset lenkkarit, muistaakseni Pumalta. Voi olla että joudun käymään sovittamassa niitä vielä.

Loppuun vielä muutama kuva lauantailta kummityttöni synttäreiltä. Ihanat synttärit ja pienen alku-ujostelun jälkeen meidän pienimies ei meinannut millään malttaa lopettaa leikkimistä.


Nyt vaihtovaatteet ja uikkarit kassiin ja ruvetaan suunnistamaan Tamperetta kohti. Tarkoitus oli tänään mennä viettämään syntymäpäiviäni (!!!) Särkänniemeen, mutta koska ilma on mitä on, niin mennään suoraan Tampereen kylpylään ja sinne polskimaan loppupäiväksi. Toivottavasti huomenna päästään sitten Särkänniemeen ennen kotiin paluuta. Hihiii.


Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti