maanantai 16. heinäkuuta 2012

Siellä sanottiin "tahdon"

Pahoittelut pitkästä hiljaisuudesta. Viime viikolla tosiaan tiistaina aamusella lähdettiin reissuun ja suunnattiin kaupunkilomalle Latvian Riikaan. Perjantaina illalla saavuttiin takaisin Suomeen ja heti lauantaina oli ystävien häät, joten tässä on aikas kiirusta pidellyt. Kun saan käytyä noita matkakuvia hieman paremmin läpi niin laittelen tännekin sitten jotain näytille. Matkalle siis lähdettiin juhlistamaan isäni syntymäpäiviä, kun hän halusi olla tuon päivän jossain matkoilla. Eikä muuten ollut huonompi idea ollenkaan, oli oikein kiva ja antoisa reissu.


Mutta kivaa oli myös lauantaina tuolla ystävien häissä. Ei olla pitkään aikaan oltu juhlistamassa kenenkään häitä, joten nyt oli ihana päästä viettämään kesähäitä ja näkemään ystäviä. Sovittiinkin morsiammen kanssa, että kun juhlat onnistuivat niin hyvin ja ystäviä oli niin isolla joukolla kasassa, että he voisivat järjestää ihan vuosittain vastaavanlaisia juhlia, kun niin hyvin homman hallitsivat.


Häissä tosiaan ihan parhautta oli nähdä niin paljon ystäviä ja kavereita. Sen lisäksi, että pääsi näkemään monia sellaisia kavereita keitä ei ole aikoihin nähnyt, niin parhautta oli myös päästä viettämään mukavaa päivää ja iltaa ilman lasta. Vaikka pakko kyllä myöntää, että kyllä ne ajatukset aina välillä pyörivät kotona ja mitenköhän siellä pärjätään. Myös tekstiviestejä tuli läheteltyä lastenvahdin kanssa aika ajoin. Ja kyllä (varsinkin) tyttöjen kanssa tuli aika paljon myös juteltua lapsista.


Puhuttiin myös siitä, miten kiva onkaan päästä aina välillä juhliin, kun saa laittautua ja tälläytyä oikein kunnolla, vaikkakin jossain vaiheessa iltaa olo alkoi olemaan jo melko epämukava korkokengissä ja kaipasi niitä mukavan väljiä verkkareita ja kotisohvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti