torstai 19. heinäkuuta 2012

Keskiviikko

Eilen oli ilman suhteen ihan ihmeellinen päivä, toisinaan näytti mukavan lämpöiseltä ja aurinkoiselta kesäpäivältä kun taas välillä mustat pilvet vyöryivät päin ja tuuli tuntui irrottavan hiukset päästä.


Ilmasta huolimatta eilen oli mukava päivä ja oli kiva kun sai olla ulkona paljon ja poika sai leikkiä ja juoksennella koko päivän. Päivä nimittäin aloitettiin muutaman tunnin riehumisella leikkipuistossa ja pienellä lenkkeilyllä Kaivarissa. Tosin ettei vaan pääsisi liikaa kuluttamaan, niin käytiin tekemässä pieni tankkaus Carusellissa pullalla ja juustokakulla. Mmm, se juustokakku oli taivaallisen hyvää, niin pehmeää ja suussasulavaa ja vielä kun päällä oli suosikkejani vadelmia, niin mmmm!


Kun J pääsi töistä niin kruisattiin kaupan kautta ystävien mökille vielä grillamaan. Kiva kun toisilla on mökki vain lyhkäsen ajomatkan päästä Stadista, niin voi tuolla tavalla illaksi ajaa grillamaan ja vielä yöksi kotiin nukkumaan.


Oli kyllä kivaa käydä grillailemassa ja rupattelemassa ja nyt vähän mieli tekisin lähteä mökkeilemään.Toivottavasti ilmat vielä sallivat, että päästään tänä kesänä käymään J:n isän mökillä Keski-Suomessa, sadekelillä sinne ei nimittäin viitsi ajella.


Katsokaapa mitä ihanuuksia osui silmiini Jumbon Stockalla. Hih.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti